Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008, ne-a spus Cristian Parvan, presedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM). Reporter: in ultima perioada, am avut din nou tulburari intense pe scena politica. in ce fel este afectat mediul de afaceri de aceste dispute?. continuă pe Ziarul Bursa

Comoara gasita in Romania. Ministrul Energiei: Este cea mai mare descoperire

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declaragt ca zacamantul de la Caragele este cea mai mare descoperire de hidrocarburi a statului roman din ultimii 30 de ani. Doar acest zacamant, care urmeaza .

12 semne ca ai o inteligenta mai mare decat crezi. inaltimea este unul dintre indicii

Te gandesti uneori care e gradul tau de inteligenta? Iata cateva indicii care iti ofera cel putin un punct de plecare. Esti cel mai mare copil din familie O cercetare interesanta sugereaza.

Marius Copil: Romania nu m-a ajutat cu absolut nimic. Mi-as dori sa vad oamenii din tenisul romanesc ca se ocupa mult mai mult de tineri

Romania va juca in Israel un meci decisiv pentru ramanerea in Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis, in perioada 27-29 octombrie, insa cel mai bun tenisman roman la simplu al momentului, Marius Copil, aflat pe locul 74 ATP, nu va lua parte la competitie. Copil prefera sa participe la turnee care sa-l ajute sa urce in clasamentul mondial, precizand ca Romania nu l-a ajutat cu nimic in cariera sa. Daca traiam intr-o tara care m-ar fi ajutat total in cariera, atunci da, as da si eu inapoi Romaniei ceea ce ar merita, a spus Copil, intr-un interviu pentru Telekom Sport.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )