Libnet.ro
UNICEF

23:01

Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri

Adevărul Adevărul,
Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia nationala a unitatilor de invatamant inchise partial sau integral din cauza epidemiei de gripa. 730 de elevi sunt afectati stau acasa) din cauza suspendarii cursurilor din aceste unitati de invatamant. continuă pe Adevărul

Situatia unitatilor de invatamant din tara inchise din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis marti situatia scolilor, gradinitelor si liceelor care au activitatea suspendata partial sau total din cauza epidemiei de gripa. Numarul persoanelor care au murit pana in prezent din cauza gripei a ajuns la 51, a anuntat luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: 49 de persoane au murit din cauza GRIPEI

Creste bilantul mortilor din cauza gripei. Potrivit Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul victimelor a ajuns la.

Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara. ANM avertizeaza

Meteorologii anunta ca temperaturile raman ridicate in zona tarii noastre, dar s-a emis o alerta de furtuni tipice sezonului cald. De asemenea, a mai fost emis si un cod galben de inundatii. Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara Meteorologii anunta ca pana joi dimineata, la ora 06. 00 sunt prognozate ploi in .

Digisport: Au plecat scarbiti! Adevarul dureros: cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu. Familia, alungata din tara

Bianca Andreescu 19 ani) a avut un an 2019 de exceptie: a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera - US Open - si a avut o ascensiune fulminanta in topul WTA.

Patru judete din tara nu au niciun epidemiolog la DSP, in plina alerta de coronavirus

Situatie revoltatoare in tara, unde patru judete duc lipsa de epidemiologi la Directiile de Sanatate Publica de cel putin doi ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )