Libnet.ro
UNICEF

20:00

Situatie critica la Astra dupa o noua infrangere in Liga 1

Online Sport Online Sport,
Situatie critica la Astra dupa o noua infrangere in Liga 1

Nici macar revenirea lui Marius Sumudica pe banca tehnica nu a salvat-o pe Astra Giurgiu de la infrangere in partida cu Gaz Metan Medias 0-2), luni seara, in ultima partida a etapei a 8-a. continuă pe Online Sport

Angela Merkel admite in premiera ca ar da timpul inapoi in legatura cu politica privind refugiatii, dupa o noua infrangere usturatoare a partidului sau

Cancelarul german Angela Merkel a admis in premiera, luni, ca ar da timpul inapoi daca ar putea fi mai bine pregatita pentru valul de un milion de migranti ajuns anul trecut in Germania, adaugand ca daca ar fi stiut in ce fel vor oamenii sa schimbe politica ei privind migratia, ar fi luat aceste lucruri in considerare. Merkel a facut aceste declaratii dupa o noua infrangere usturatoare a partidului sau, Uniunea Crestin-Democrata CDU) la un scrutin regional din landul Berlin, relateaza Reuters.

Uniunea Europeana este intr-o situatie critica

Uniunea Europeana este intr-o situatie critica, a recunoscut vineri cancelarul german, Angela Merkel, la sosirea sa la summitul european de la Bratislava, care trebuie sa traseze conturul unei Europe post-Brexit, relateaza agentiile internationale, potrivit Agerpres.

Angela Merkel, la Summitul UE: Europa este intr-o situatie critica

Angela Merkel a declarat caEuropa este intr-osituatie critica si nu este suficient un singur summit pentru a rezolva toate problemele, in cadrul unei reuniuni de la Bratislava , .

Suntem intr-o situatie critica

Cancerul Germaniei, Angela Merkel, a afirmat la inceputul summitului de la Bratislava ca situatia Uniunii Europene este una critica si nu are cum sa fie rezolvata in urma unui singur summit, relateaza Reuters.

Avertismentul facut de Angela Merkel: Suntem intr-o situatie critica

Cancerul Germaniei, Angela Merkel, a afirmat la inceputul summitului de la Bratislava ca situatia Uniunii Europene este una critica si nu are cum sa fie rezolvata in urma unui singur summit, scrie Reute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )