Libnet.ro
UNICEF

09:00

Situatie critica in patru judete: Localitati fara curent electric din cauza ninsorilor abundente(VIDEO)

B1 B1,
Situatie critica in patru judete: Localitati fara curent electric din cauza ninsorilor abundente(VIDEO)

Mii de familii sunt in bezna din cauza vremii. 14 localitati nu au luni dimineata curent electric in urma ninsorilor abundente, informeaza B1 TV. Este vorba despre localitati din patru. continuă pe B1

Bilantul codului portocaliu in judetul Tulcea: 115 stalpi de medie tensiune au fost rupti, zeci de localitati lasate fara curent electric

Codul portocaliu de vreme rea din perioada 18-19 ianuarie a produs pagube insemnate furnizorului de energie electrica al judetului Tulcea. Mai multe zile, oameni din zeci de localitati au ramas fara curent electric.

Zeci de mii de consumatori, fara curent electric

Peste 125. 000 de consumatori ai judetelor Tulcea, Constanta si Brasov au ramas, ieri, in jurul orei 14. 00, fara curent electric, din cauza vremii nefavorabile, a declarat ministrul Energiei Toma Petcu, adaugand ca, doua ore mai tarziu, numarul acestora scazuse la 77.

Mii de oameni din Delta Dunarii au ramas fara curent electric

Mai multe comunitati din Delta Dunarii in care traiesc peste 10. 000 de oameni nu au energie electric.

FOTO Orasul Sulina, total izolat de lumea civilizata. 4.000 de oameni sunt disperati dupa trei zile fara curent electric

Locuitorii orasului Sulina traiesc de trei zile fara curent electric in cel mai indepartat punct estic din Delta Dunarii. Judetul Tulcea a fost sub cod portocaliu si galben de vant puternic si zapada pe 18 si 19 ianuarie. Autoritatile spera ca in seara zilei de sambata avariile ar urma sa fie remediate.

Ministerul Afacerilor Interne: 14 localitati din patru judete au ramas fara energie electrica

Paisprezece localitati din patru judete - Arges, Olt, Tulcea si Vrancea sunt luni dimineata nealim.

Paisprezece localitati din patru judete sunt nealimentate cu energie electrica

Paisprezece localitati din patru judete - Arges, Olt, Tulcea si Vrancea - sunt nealimentate cu energie electrica, luni dimineata, cand 22 de judete se afla sub avertizari cod galben de ninsori, anunta Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Tulcea: 10 localitati, fara energie electrica; cursurile din trei scoli, suspendate

Zece localitati din judetul Tulcea nu aveau, luni dimineata, curent, iar elevii din trei sate nu au mers la scoala, dupa ce viscolul si ninsorile de saptamana trecuta au distrus retelele de energie electrica, a declarat, pentru Agerpres, prefectul judetului, Lucian Furdui.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de unitati scolare din patru judete

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )