Libnet.ro
UNICEF

23:15

SITUATIE DISPERATA pentru Alina Puscas! Cei TREI copii ai vedetei se inghesuie intr-o SINGURA camera. Motivul SOCANT pentru care NU se muta intr-o locuinta mai mare (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SITUATIE DISPERATA pentru Alina Puscas! Cei TREI copii ai vedetei se inghesuie intr-o SINGURA camera. Motivul SOCANT pentru care NU se muta intr-o locuinta mai mare (GALERIE FOTO)

Desi isi dorestesa se muteintr-o vila spatioasa,alaturi de familia ei numeroasa,Alina Puscas nu poate deocamdata sa isi implineasca visul. continuă pe B1

Alina Puscas, despre conditiile in care isi creste copiii. Mi se pare ca sunt multe piedici

Prezentatoarea TV Alina Puscas a vorbit despre conditiile in care isi creste copiii. Din 2015, cand a devenit mama pentru prima data, viata i s-a schimbat. Ce pierdici ii incurca fericirea? Alina Puscas, despre conditiile in care isi creste copiii Alina Puscas, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, a hotarat sa se mute in casa .

Ungaria ar putea acorda scutiri de taxe pentru femeile cu trei copii

Premierul ungar Viktor Orban vrea sa elimine impozitele pe venit pentru femeile cu cel putin trei copii, extinzand o masura care in prezent se aplica doar mamelor cu cel putin patru copii, transmite Bloomberg.

Ajutor de 35.000 de lei pentru familiile cu mai multi copii, prevazut intr-un proiect depus la Senat. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi bani

O propunere legislativainregistrata pentru dezbatere la Senat, de catre un grup de parlamentari UDMR, prevede acordarea unui ajutorde pana la 35. 000 de lei familiilor cu cel putin trei copii pentru a cumpara o masina noua cu cel putin sapte locuri.

Alegeri la UMF Bucuresti: Cine sunt cei trei medici care candideaza pentru functia de rector

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila anunta ca trei medici cunoscuti s-au inscris pentru alegerile pentru functia de rector care vor avea loc luna viitoare. Este vorba despre prof. univ. dr. Viorel Jinga, prof. univ. dr. Poiana Catalina si prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, numele acestuia din urma aparand intr-o ancheta DNA, dar si intr-o investigatie a jurnalistilor Rise Project.

Surse. ALDE a ajuns la un pas de disolutie. Plecari in masa la PNL. Cine sunt cei trei indezirabili

Mai multi parlamentari din ALDE negociaza intoarcerea la PNL. Totusi, liberalii le-au inchis usa-n nas unor nume grele: Calin Popescu Tariceanu, Varujan Vosganian si Andrei Gerea, sustin surse politice pentru Adevarul. Tariceanu joaca la doua capete: negociaza si cu Ludovic Orban, si cu Marcel Ciolacu.

Alegeri pentru functia de Rector la Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti. Cine sunt cei trei candidati

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila UMF) anunta ca trei medici cunoscuti s-au inscris in alegerile pentru functia de rector de luna viitoare. Este vorba despre prof. univ. dr. Viorel Jinga, prof. univ. dr. Poiana Catalina si prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )