Libnet.ro
UNICEF

22:00

Situatie fara PRECEDENT in Bulgaria. Numarul turistilor, mai MARE decat al populatiei tarii

B1 B1,
Situatie fara PRECEDENT in Bulgaria. Numarul turistilor, mai MARE decat al populatiei tarii

Situatie fara precedent in Bulgaria. Tara a reusit sa primeasca din luna februarie a anului trecut si pana in luna ianurie a acestui an mai multi turisti decat populatia sa, potrivit. continuă pe B1

DRAGNEA vrea comisie de ANCHETA pentru Guvernul Ciolos: Daca LUCRURILE se vor adeveri, ne vom afla intr-o situatie FARA PRECEDENT in Romania

Liviu Dragnea a anuntat ca este foarte posibil sa initieze luni o comisie parlamentara de ancheta care sa vizeze cativa dintre fostii ministri tehnocrati. Liderul PSD i-a luat in vizor pe fostul pr.

Cea mai mare maternitate din Moldova, sabotata de propriul consilier juridic. Ne aflam intr-o situatie unica in tara

Cea mai mare maternitate din Moldova duce de un an un razboi absurd cu propriul consilier juridic. Maternitatea Cuza-Voda din Iasi are mai multe procese.

Lufthansa pierde titlul de cea mai mare companie aeriana europeana in favoarea Ryanair

Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a devansat compania germana Lufthansa din pozitia de cea mai mare companie aeriana europeana in functie de numarul de pasageri transportati, dupa ce compania germana a anuntat marti o crestere slaba, de doar 1,8% a numarului de pasageri transportati in 2016, potrivit Reuters.

Mitropolitul Banatului, cu oamenii strazii de ziua numelui: E, poate, cea mai mare bucurie din viata mea

Mitropolitul Bantului, iPS Ioan Selejan, isi sarbatoreste ziua numelui, conform obiceiului, oferindu-le o masa calda oamenilor fara adapost de la centrul de gazduire al Primariei Timisoara. Prelatul a marturisit ca prezenta langa oamenii nevoiasi ii aduce, poate, cea mai mare bucurie din viata, facandu-l sa inteleaga ca in locul lor putea fi el.

La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienta din lume impartaseste tainele bucuriei de a trai: Nimic nu este imposibil FOTO VIDEO

Preda yoga de peste 75 de ani, persevereaza si se simte tot mai tanara. Tao Porchon-Lynch, instructorul cu cea mai mare experienta din lume la yoga, a descoperit secretul catre o viata echilibrata prin sport, gandire sanatoasa si o alimentatie care o mentine tanara.

Dubaiul va construi cel mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu

Emiratul Dubai a dezvaluit luni un nou megaproiect turistic, ce prevede construirea celui mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu, care va avea aproximativ 1. 400 de locuri de acostare pentru iahturi de lux, releva AFP, conform Adevarul .

De necrezut! Copilul cu cel mai mare cap din lume a socat medicii din India (FOTO, VIDEO)

Cazul unui bebelus dintr-o familiedin India, care a fost nascut cu o malformatie a craniului, a socat pe toata lumea. Acesta este considerat copilul cu cel mai mare cap din lume, aspectul lui fiind.

Ninsorile se intorc, marti seara, in cea mai mare parte a tarii. Este in vigoare si un cod portocaliu de ger. Temperaturile ar putea ajunge pana la -29 de grade

Un cod portocaliu de ger puternic si polei va intra in vigoare, marti seara, in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prezervativul pentru vin pastreaza aroma pe deplin: are o precizie mult mai mare decat cele obisnuite, dar nu este folosit in scop contraceptiv

Imaginatia dusa la extrem a producatorilor a facut ca pe piata sa apara prezervativele de vin. Desi sunt mult mai eficiente decat cele normale, acestea nu sunt folosite in scop contraceptiv.

Ninsorile se intorc, marti seara, in cea mai mare parte a tarii. Pana miercuri, va fi in vigoare si un cod portocaliu de ger. Temperaturile ar putea ajunge pana la -29 de grade

Un cod portocaliu de ger puternic si polei va intra in vigoare, marti seara, in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )