Libnet.ro
UNICEF

20:30

Situatie fara precedent in Romania. Dani Mocanu, trimis in judecata. Motivul este halucinant

Playtech Playtech,
Situatie fara precedent in Romania. Dani Mocanu, trimis in judecata. Motivul este halucinant

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis in judecata, in stare de libertate, din cauza unui clip postat pe Youtube. Dani Mocanu, trimis in judecata. Motivul este halucinant Dani Mocanu, unul dintre cei mai ascultati manelisti de pe Youtube in 2017 si 2018, unele piese din prezent ajungand si ele rapid in Top, a fost trimis . continuă pe Playtech

Manelistul Dani Mocanu, trimis in judecata pentru incitare la ura impotriva femeilor

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, el fiind acuzat ca a lansat in aprilie 2019 un videoclip pe canalul Youtube, in care incita la ura impotriva femeilor. Dosarul va fi judecat in prima instanta de Judecatoria Pitesti.

Manelistul Dani Mocanu, trimis in judecata pentru instigare la ura contra femeilor. Clipul incriminat are 20 de milioane de vizualizari pe Youtube

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, el fiind acuzat ca a lansat in aprilie 2019 un videoclip pe canalul Youtube, in care incita la ura impotriva femeilor, transmite Agerpres.

Manelistul Dani Mocanu, trimis in judecata pentru incitare la ura si discriminare impotriva femeilor

Controversatul manelist Dani Mocanu a fost trimis in judecata pentru un videoclip in care incita la ura contra femeilor.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

Misiune de protectie fara precedent Echipe speciale aeropurtate au reusit sa salveze de incendiile din Australia copacii dinozaurilor, aflati intr-un loc secret

Pompierii australieni au reusit sa protejeze singurul palc de pini Wollemi din natura, aceasta specie cunoscuta drept copacii dinozaurilor fiind salvata de incendiile din Australia printr-o misiune de protectie fara precedent, potrivit Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )