Libnet.ro
UNICEF

07:00

Situatie fara precedent pe Valea Oltului. Zeci de copaci au cazut din cauza zapezii

Antena3 Antena3,
Situatie fara precedent pe Valea Oltului. Zeci de copaci au cazut din cauza zapezii

Zeci de copaci au cazut luni, pe DN7 - Valea Oltului, in ultimele 24 de ore din cauza ninsorilor abundente, aceasta situatie fiind una fara precedent in ultimii ani, potrivit Inspectoratului de Politie al. continuă pe Antena3

Tren inzapezit in nameti de jumatate de metru. Traficul feroviar pe Valea Oltului, blocat, calatorii transbordati in autocar

Ninsorile cazute in ultimele ore au blocat traficul feroviar pe Valea Oltului. Un tren Sageata albastra, care circula pe relatia Craiova - Sibiu a ramas stationat in Statia CFR Caineni - Valcea. Pentru cei 16 calatori s-a solicitat un autocar apartinand unei firme de transport persoane pentru a-i duce la destinatie.

Risc de explozie. Scurgeri de carburant pe DN 7, Valea Oltului, dupa ce o cisterna s-a ciocnit cu un autoturism

Luni dupa-amiaza, pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, o cisterna a intrat in coliziune cu un autoturism, la iesire din localitatea Caineni - judetul Valcea. Pompierii s-au deplasat imediat la fata locului, fiind inregistate scurgeri de combustibil pe carosabil si existand pericolul de explozie.

Barna: Emiterea unei OUG pe Coduri, o criza sociala fara precedent

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat astazi ca i-a transmis premierului Viorica Dancila la intalnirea pe care au avut-o ca emiterea unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala ar crea in Romania o criza sociala fara precedent, care ar acoperi cu totul perspectiva preluarii Presedintiei tarii noastre la Consiliului UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )