Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie grava in spitalele Iasi din cauza pandemiei de coronavirus: Este dramatic, dar nu sunt locuri, nu avem

B1 B1,
Situatie grava in spitalele Iasi din cauza pandemiei de coronavirus: Este dramatic, dar nu sunt locuri, nu avem

Criza generata de pandemia de coronavirus devine disperata in Iasi, unde medicii anunta ca spitalele sunt aproape pline. Spitalele din Iasi nu mai primesc pacienti infectati cu COVID-19 din alte. continuă pe B1

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de.

O asistenta de la Spitalul Orasenesc Bals a murit din cauza noului coronavirus

Inca un cadru spitalicesc cade victima coronavirusului. Este vorba despre o asistenta medicala in varsta de 47 de ani din orasul Bals, judetul Olt, care a decedat in urma infectarii cu.

Peste 3000 de scoli din Romania sunt inchise din cauza noului coronavirus

Ministerul Educatiei a anuntat ca 3. 014 unitati de invatamant din tara sunt in scenariul rosu incepa.

COVID-19: Situatia devine alarmanta in Parlamentul European din cauza focarelor de coronavirus: Sedintele au fost suspendate

Pandemia de coronavirus a cuprins si sediul Parlamentului European unde se manifesta mai multe focare, motiv pentru care sesiunile au fost mutate in online, asa cum s-a intamplat la inceputul pandemiei de.

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Parada de 1 Decembrie ar putea fi anulata din cauza epidemiei de coronavirus. Daniel Anghel (MApN): Probabil ca Ziua Nationala va fi sarbatorita in alt mod (VIDEO)

Pandemia de coronavirus ar putea da peste cap si ceremoniile de Ziua Nationala. Autoritatile iau in calcul anularea paradei militare, informeaza B1 TV. in mod traditional, aceasta se desfasura in fiecare an.

inca un colegiu din Buzau a fost inchis din cauza noului coronavirus

In urmatoarele doua saptamani, cei aproape 1. 500 de elevi ai Colegiului National Mihai Eminescu din Buzau vor participa la ore din fata calculatorului. Unitatea scolara s-a inchis luni, dupa confirmarea a mai mult de trei cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci .

STUDIU: Expunerea la poluare ar creste cu 15% riscul de deces din cauza COVID-19

Expunerea pe termen lung la un aer poluat poate creste riscul de a muri din cauza infectiei cu noul coronavirus, potrivit rezultatelor unui studiu publicat de revista britanica de specialitate Cardiovascular.

Gina Pistol, criticata de fani din cauza unui piercing. Cum a reactionat iubita lui Smiley

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, se confrunta cu probleme din cauza unui piercing. Mai precis, vedeta de televiziune a fost aspru criticata de urmaritorii sai de pe retelele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )