Libnet.ro
UNICEF

23:00

Situatie INEDITA pentru CEL MAI PUTERNIC OM din lume

Antena3 Antena3,
Situatie INEDITA pentru CEL MAI PUTERNIC OM din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a comentat un incident in care cardul sau bancar a fost refuzat la un restaurant din New York, precizand, in cursul unei conferinte in care a anuntat masuri privind. continuă pe Antena3

Anul 2014, cel mai calduros din istorie. Date surprinzatoare culese de meteorologi

Perioada aprilie-septembrie 2014, adica ultimele sase luni, a inregistrat temperaturi mai mari decat media. Aceste luni au fost cele mai calduroase din 1880, potrivit National Climatic Data Center si NASA, care.

Cum a fost fondat cel mai frumos parc sportiv din Transilvania

Universitatea Babes-Bolyai a dus la bun sfarsit unul dintre cele mai ambitioase proiecte de infrastructura universitara din Romania, reabilitarea Parcului Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu. Valoarea proiectului coordonat de prorectorul Dan Lazar a fost de 25,4 milioane de lei. Acum, parcul este cel mai frumos de acest fel din Transilvania, iar unii specialisti spun ca ar fi cel mai frumos din Europa Centrala.

Bistriteanul Paul Muresan a castigat premiul pentru cel mai bun film romanesc la festivalul dedicat animatiilor Anim`est

Premiul pentru cel mai bun film romanesc la festivalul dedicat animatiilor Anim`est, ajuns deja la a IX-a editie, a ajuns la Bistrita, fiind adjudecat de Paul Muresan, care a participat cu Pui de somn, un scurtmetraj de animatie 2D, cu o durata de 6 minute.

Fabulos! Cum arata cel mai scump apartament din lume

Cum ar fi sa locuiesti intr-un penthouse imens situat la etajul 96 al celui mai nou si mai inalt Penthouse din New York? Sa simti ca ai lumea la picioare, sa te trezesti in fiecare dimineata admirand o priveliste de vis si sa te bucuri zilnic de lux? Iata cum arata cel mai scump apartament din lume!.

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

FOTO Topul celor mai infioratoare locuri din lume

Cand vizitam un loc care ne da fiori este ca si cum am trai un film de groaza, probabil acesta fiind unul din motivele care ne determina sa descoperim astfel de atractii turistice. Huffington Post a realizat un top al celor mai infricosatoare locuri din lume.

FOTO. Cele mai renumite si bizare expozitii de cranii si oase din lume. Cum arata cea din ROMANIA

In multe cripte, catacombe, capele si monumente din lume, scheletele umane sunt expuse publicului.

Cea mai mare nava-feribot Ro-Ro/pasageri/railway din lume inaugureaza linia de feribot Constanta Batumi Ilyichiovsk

Cea mai mare nava-feribot Ro-Ro/pasageri/railway din lume, numita Greifswald, va sosi joi in portul Constanta, cu ocazia inaugurarii liniei de feribot Constanta Batumi Ilyichiovsk. Nava Greifswald va veni de la Ilyichevsk Ucraina) si va porni in calatoria sa spre Batumi Georgia).

Ponta si Iohannis conduc detasat in cel mai recent sondaj: Actualul premier ar castiga fara probleme in turul 2

Cel mai nou sondaj realizat pentru alegerile prezidentiale ofera noi date despre procentele pe care le-ar obtine cei mai importanti candidati. Potrivit unui sondaj IRES, daca duminica viitoare ar avea loc.

Nexus 6 este cel mai bun smartphone, dar nu pentru toata lumea

Nexus 6 a fost lansat oficial si este cum eu nu-mi doream. Este mare si scump, dar in egala masura este cel mai bun smartphone pentru planurile Google. Primul Nexus a fost perfect pentru Android. Android aveanevoie de un dispozitiv premium pe care sa creasca si atunci HTC a fost in stare sa livreze. A urmat un Nexus S mai sarac, dar cu design curbatsi cu cip NFC, a venit un Galaxy Nexus care a adus Ice Cream Sandwich si [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )