Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie revoltatoare intr-un spital din Craiova. Pacientii stau fara caldura

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare intr-un spital din Craiova. Pacientii stau fara caldura

Situatie revoltatoare la spitalul judetean din Craiova. Aproape jumatate din sectiile unitatii medicale nu au caldura si apa calda. Cei mai afectati sunt bolnavii care ingheata de frig in. continuă pe Antena3

Situatie revoltatoare in Braila. O femeie a dormit doua saptamani cu sotul mort in casa

Situatie revoltatoare in Braila. Autoritatile au gasit o femeie care dormea, de doua saptamani, cu sotul mort in casa. Cadavrul era deja in stare de putrefactie. Un barbat care ajuta familia, cu.

Spitalul de Urgenta din Craiova a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

Ministrul Sorina Pintea se pregateste sa anunte epidemie de gripa in Romania, dupa moartea a 36 de romani, iar la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost oprita caldura. in spitalul in care i-a fost salv.

Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

Ministrul Sorina Pintea se pregateste sa anunte epidemie de gripa in Romania, dupa moartea a 36 de romani, iar la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost oprita caldura. in spitalul in care i-a fost salv.

Jaf la o agentie bancara din Craiova

O persoana cu fata acoperita a intrat, astazi, intr-o agentie bancara din Craiova.

Jaf armat la o banca din Craiova. Hotul a fugit cu 20.000 de lei

Un jaf armat a avut loc vineri la o banca din Craiova. Hotul a fugit cu aproximativ 20. 000 de lei. Nu erau clienti in banca la momentul jafului. Un individ cu fata acoperita a intrat in banca, unde erau.

Situatie revoltatoare in Gorj. O femeie de 45 de ani s-a intalnit cu soacra ei si a luat-o la bataie

O femeie de 45 de ani din judetul Gorj s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie. Bauta fiind, femeia in varsta de 45 de ani s-a enervat cand a dat cu ochii de.

Detalii despre jaful comis la banca din Craiova. Autorul e cautat de politisti

Jaf la o bancadin Craiova. in aceasta dupa-amiaza o persoana cu fata acoperita a intrat in sediul bancii si a ameintat angajatii cu un pistol. A reusit sa ia o suma de bani, din casierie,.

Jaf armat la o banca din Craiova. Au fost furati aproximativ 20.000 de lei

O persoana a jefuit, vineri dupa-amiaza, sucursala unei banci din centrul orasului Craiova, unde a intrat cu fata acoperita si cu un pistol in mana. Prima estimare arata ca au fost furati 20. 000 de lei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )