Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie revoltatoare in Valcea. O fetita insarcinata la 12 ani a ajuns in stare critica la spital . Medicii incearca sa o salveze

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare in Valcea. O fetita insarcinata la 12 ani a ajuns in stare critica la spital . Medicii incearca sa o salveze

O fetita insarcinata la 12 ani a ajuns in stare grava la Maternitatea Spitalului din Ramnicu Valcea. Medicii incearca sa-i salveze viata. Copila insarcinata a ajuns, duminica dimineata, la Spitalul . continuă pe Antena3

Caz socant in judetul Neamt. O maicuta ar fi batut o copila de doar 12 ani intr-un microbuz

Caz socant in judetul Neamt. O maicuta a terorizat o copila de 12 ani, intr-un microbuz cu care fata se intorcea de la scoala. Martori la eveniment au fost cei aproximativ 20 de calatori,.

TRAGEDIE INCREDIBILA: Fetita de 3 ani moarta, dupa ce educatoarele au uitat-o afara si a inghetat

Tragedie oribila. O fetita de 3 ani din Rusia a murit inghetata, dupa ce educatoarea ei a uitat sa o aduca inauntru dupa ce s-a jucat afara. Trupul fetitei a fost gasit inzapada la locul de.

Fetita de trei ani moarta, dupa ce educatoarele au uitat-o afara si a inghetat

O fetita de 3 ani din Rusia a murit inghetata, dupa ce educatoarea ei a uitat sa o aduca inauntru dupa ce s-a jucat afara. Trupul fetitei a fost gasit fara suflare chiar la locul de joaca al gradini?.

Accident grav in Timis. O fetita de sase ani a decedat, dupa un impact violent intre doua masini

O fetita de sase ani si-a pierdut viata intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme, vineri seara, la iesirea din Buzias spre Lugoj. in cele doua masini se aflau cinci persoane, dintre.

Fetita de noua ani bolnava de cancer, ai carei parinti au refuzat sa o trateze, a murit

Fetita de noua ani din localitatea Bohotin, comuna Raducaneni, care suferea de cancer renal si ai carei parinti au refuzat sa o mai trateze a murit. Fata suferea de cancer renal in faza avansata inca de.

Cum pierde Romania an de an o bucata din teritoriul national. Autoritatile stiu de 12 ani, dar nu au facut nimic

Din 2006, de cand fenomenul a fost descoperit si masurat, Romania a cedat Moldovei aproape un hectar din teritoriul national. Eroziunea accentuata pune in pericol atat digul Bratesul de Jos, care apara orasul Galati si zona sa industriala, cat si podul rutier si podul feroviar de peste Prut, spre Republica Moldova si Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )