Libnet.ro
UNICEF

09:15

Situatie revoltatoare in Vaslui. Un barbat a murit dupa o operatie banala

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare in Vaslui. Un barbat a murit dupa o operatie banala

Politistii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penala in cazul directorului Administratiei Nationale de imbunatatiri Funciare - sucursala Vaslui, Cezar Anton, care a decedat intr-un spital din judetul. continuă pe Antena3

Un barbat a murit, dupa ce a fost spulberat de un autoturism pe o sosea nationala

Marti seara, un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism, pe DN17, in localitatea Cristestii Ciceului. Acesta a fost gasit de echipajele medicale ajunse la fata locului cu leziuni incompatibile cu viata.

Situatie revoltatoare la meciul dintre FC Voluntari si Viitorul Constanta. Medicul a refuzat sa transporte la spital un fotbalist francez scos cu targa de pe teren

Situatie revoltatoare in ambulanta care trebuia sa asigure asistenta medicala la meciul dintre FC Voluntari si Viitorul Constanta. Medicul a refuzat sa transporte la spital un fotbalist francez scos cu.

Accident in Covasna. O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina de gunoi

O femeie din localitatea Sita Buzaului a murit dupa ce a fost accidentata de o masina de colectare a deseurilor, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Covasna. Potrivit sursei citate,.

Directorul unei institutii din Vaslui a murit dupa o operatie de deviatie de sept

Directorul Agentiei Nationale de imbunatatiri Funciare Vaslui, Cezar Anton, a murit luni, 26 noiembrie, in urma unor complicatii ce ar fi aparut dupa o interventie chirurgicala de deviatie de sept.

Situatie revoltatoare la bordul unui avion. Pilotul a ratat aterizarea cu 50 de kilometri pentru ca a adormit in cabina

Un pilot din Australia a ratat aterizarea cu 50 de kilometri, dupa ce adormit in cabina in timpul unui zbor charter. Biroul de Siguranta a Transportului din Australia arata ca investigheaza un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )