Libnet.ro
UNICEF

08:46

Situatie socanta intr-o scoala din judetul Vaslui. Copil de 14 ani, electrocutat la serbarea de sfarsit de an

Antena3 Antena3,
Situatie socanta intr-o scoala din judetul Vaslui. Copil de 14 ani, electrocutat la serbarea de sfarsit de an

Un copil de numai 14 ani a fost electrocutat in curta scolii, la festivitatea de incheiere a anului scolar, intr-o localitate din Vaslui. Baiatul a fost transportat de urgenta la spital. Copilul a fost inco. continuă pe Antena3

Jandarm surprins in timp ce LOVESTE un elev intr-un liceu din judetul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat. O ancheta a deschisa la Parchetul Militar. Barbatul si-a dat demisia (VIDEO)

Un jandarm a lovit un elev intr-un liceu din judetul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, dupa ce baiatul l-ar fi injurat. Incidentul s-a petrecut luni, la liceul Tiu Dumitrescu din orasul.

VIDEO Un jandarm a lovit un elev intr-un liceu din judetul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat Acesta si-a dat demisia

Un jandarm a lovit, luni, un elev intr-un liceu din judetul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, dupa ce baiatul l-ar fi injurat. Agentul si-a depus demisia miercuri dimineata, iar Jandarmeria Romana a anuntat ca a dispus un control in acest caz, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )