Libnet.ro
UNICEF

19:30

Situatie speciala in Grupa C la Copa America

Online Sport Online Sport,
Situatie speciala in Grupa C la Copa America

Toate cele patru echipe care formeaza Grupa C la Copa America, adica Brazilia, Peru, Venezuela si Columbia, au acelasi numar de puncte dupa disputarea primelor meciuri. continuă pe Online Sport

Situatie bizara la Copa America. Toate echipele din grupa C au acelasi numar de puncte dupa doua meciuri

Copa America se disputa in aceste zile in Chile si programeaza meciuri spectaculoase, dar genereaza si situatii inedite.

VIDEO Argentina- Uruguay 1-0, in cea mai tare grupa de la Copa America

Nationala Argentinei a reusit sa invinga marea rivala Uruguay, scor 1-0, in derbyul grupei B de la Copa America, din care mai fac parte Paraguay si Jamaica.

Scandal la Copa America: Brazilia invinsa de Columbia dupa 24 ani

Meci aprig in Grupa C de la Copa America intre Brazilia si Columbia, doua dintre pretendentele la obtinerea trofeului.

VIDEO Chile vs Mexic 3-3/ Spectacol la Copa America

Chile si Mexic au oferit o partida superba la Copa America, cu rasturnari de situatie si cu sase goluri 3-3). Arturo Vidal a reusit o dubla, avand trei goluri in doua partide. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Peru - Venezuela, 1 - 0 la Copa America

Situatia Grupei C de la Copa America s-a complicat si mai mult dupa victoria obtinuta de Peru, 1 - 0 contra Venezuelei. Unicul gol a fost marcat de Claudio Pizarro, fostul atacant al lui Bayern, acum liber de.

VIDEO Brazilia - Columbia 0-1, la Copa America. Neymar a avut doua faze sclipitoare, dar a fost eliminat de arbitru

Nationala Braziliei si-a pus in pericol calificarea in fazele superioare de la Copa America, dupa un esec surprinzator suferit aseara in etapa a doua a grupelor, 0-1 contra Columbiei.

Brazilia a fost invinsa de Columbia, 0 - 1, la Copa America

Brazilia a pierdut al doilea meci de la Copa America, 0 - 1 in fata Columbiei, unicul gol al partidei fiind marcat de Jeison Murillo. Recent transferat la Internazionale Milano, fundasul columbian a marcat in prima.

Chile si Bolivia, favorite la calificarea in fazele eliminatorii ale Copa America

Chile si Bolivia ocupa primele doua locuri ale Grupei A la Copa America, dupa partidele de marti dimineata. Arturo Vidal a punctat de doua ori in remiza dintre Chile si Mexic, 3 - 3, oferind si o pasa.

Mega Image nu are succes in Pitesti. Compania inchide toate cele 4 magazine

Mega Image va inchide cele patru magazine pe care le detine in Pitesti, in cateva saptamani, intrucat unitatile nu au vanzari suficient de mari incat sa permita mentinerea activitatii comerciale, a anuntat retailerul, conform Mediafax .

Mega Image face si pasi inapoi: cele patru magazine din Pitesti vor fi inchise pentru ca vanzarile nu se ridica la nivelul scontat

In plin process de expansiune, retailerul Mega Image a luat decizia de a inchide in urmatoarele saptamani cele patru magazine pe care le detine in Pitesti, intrucat acestea nu au vanzari suficient de mari incat sa permita mentinerea activitatii comerciale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )