Libnet.ro
UNICEF

01:05

SJU Alba Iulia va primi ajutor europeana de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SJU Alba Iulia va primi ajutor europeana de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

SJU Alba Iulia va primi ajutor european de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres.

Spitalul Judetean Alba va primi fonduri europene de aproape 50 milioane euro pentru modernizare si extindere

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare.

Primaria Alba Iulia construieste strandul public si centura de sud-vest din fonduri UE. Cat vor costa cele doua proiecte

Primaria Alba Iulia semneaza accord de parteneriat cu ADR Centru pentru pregatirea a doua proiecte majore de investitii. Este vorba despre baza de agrement de langa Bazinul Olimpic si soseaua de centura de sud-vest.

Fostul senator PSD Daniel Breaz, tot mai aproape de PNL. Parlamentarul sustine continuitatea pentru Alba Iulia

Senatorul Daniel Breaz, demisionar din PSD, a tinut sa promoveze un mesaj public prin care isi arata sustinerea pentru PNL, pozitionandu-se in favoarea continuitatii la Alba Iulia.

FOTO Accident rutier la Alba Iulia: pieton de 85 de ani, ranit grav de o masina condusa de un sofer de 86 de ani

Un barbat de 85 de ani, care traversa o strada din Alba Iulia prin loc nepermis, a fost surprins si accidentat grav de o masina condusa de un sofer in varsta de 86 de ani.

Macheta-vedeta din colectia Muzeului Unirii. Ce semnifica obiectul realizat in urma cu peste 100 de ani

O macheta cu reprezentarea Palatului guvernatorilor celor trei Dacii tres Daciae), aflata in expozitia de baza a Muzeului National al Unirii din Alba Iulia, constituie una dintre marile atractii ale institutiei, la mai bine de un secol de la momentul la care a fost realizata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )