Libnet.ro
UNICEF

01:05

SkyTower isi deschide portile pentru vizitatori.

România Liberă România Liberă,
SkyTower isi deschide portile pentru vizitatori.

SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania isi deschide portile pentru publicul larg timp de 2 luni. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11. 00, oricine doreste va avea sansa sa urce la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din Bucuresti. Raiffeisen Property International a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu zone de relaxare si telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Ajunsi in SkyTower, vizitatorii isi vor putea face fotografii . continuă pe România Liberă

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vrancea isi deschide portile pentru curiosi

Derulate sub sloganul Preveniti ghinionul, activitatile informativ-educative ce vor avea loc urmaresc constientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune in cazul nerespectarii masurilor si regulilor de comportare specifice tipurilor de situatii de urgenta.

Romanii isi inchiriaza copiii pentru cersit. Mii de minori sunt trimisi pe strazile Belgiei pentru a produce bani

Parintii romani isi inchiriaza copiii pentru a-i trimite la cersit pe strazile din orasele belgiene, scrie presa din aceasta tara. Jurnalistii descriu mecanismele prin care mii de copii romani ajung in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )