Libnet.ro
UNICEF

20:30

De ce nu slabesti daca bei apa cu lamaie. Tot ce credeam pana acum era fals

Playtech Playtech,
De ce nu slabesti daca bei apa cu lamaie. Tot ce credeam pana acum era fals

Ceaiul verde ajuta la slabit? Apa cu lamaie topeste grasimea? Apa cu otet de mere este buna in slabit? Slabitul sanatos inseamna curatarea corpului, regenearea lui si sa dai drumul la metabolism, relgarea digestiei si schimbarea stilului de viata, dar si modul de gandire pe termen lung. De ce nu slabesti daca bei apa cu . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei lapte cald cu turmeric. isi face efectul in 30 de minute

Turmericul sau curcuma este acel condiment galben-auriu, care este utilizat in retetele de curry din Asia. Este inrudit cu ghimbirul si are un gust iute-amarui, dar si aromatic. Ce se intampla in corpul tau daca bei lapte cald cu turmeric De altfel, turmericul este un bun antiinflamator, antioxidant, avand proprietati anticancerigene, care il face perfect .

Ce se intampla in corpul tau daca bei suc de sfecla rosie, morcov si mere. Efect de la primul pahar

Sucurile stoarse natural la tine acasa sunt cele mai bune surse de vitamine si te ajuta sa-ti potolesti pofta de alte bauturi dulci din comert. Desigur ca si in magazine mai sunt cateva alternative sanatoase, dar e cel mai bine sa ti le prepari tu singur. Astfel poti sa alegi cantitatea, stii sigur calitatea fructelor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )