Libnet.ro
UNICEF

00:06

Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa

Noile restrictii inasprite asupra vietii publice au intrat in vigoare sambata in Slovacia in contextul in care tara continua pentru a doua zi testarea in masa, in timp ce Republica Ceha a inregistrat in premiera peste 15. 000 de noi cazuri de coronavirus in 24 de ore pentru prima data, pe fondul inmultirii infectarilor, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa

Noile restrictii inasprite asupra vietii publice au intrat in vigoare sambata in Slovacia in contextul in care tara continua pentru a doua zi testarea in masa, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

Coronavirus in lume: Slovacia inaspreste restrictiile Italia inregistreaza un nou record de cazuri in 24 de ore, in timp ce Marea Britanie a raportat peste 23.000 de noi infectari

Mai multe tari din Europa de Est impun sambata noi restrictii, dupa ce mai toate statele au inregistrat cresteri semnificative ale numarului de imbolnaviri raportate zilnic. Presedintele Poloniei a fost si el depistat pozitiv. SUA se afla intr-o situatie dificila, cu un nou record zilnic de cazuri. La aceasta ora, bilantul global a ajuns la 42. 620, din care 1. 393 sunt decese si 31. 700 sunt pacienti vindecati. 30: Marea Britanie a inregistrat peste 23. 000 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore18. 55: Italia se apropie de 20. 000 de noi cazuri pe zi - un nou record17. 50: Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa.

Dan Bittman, reactie socanta dupa noile restrictii anuntate de Guvern: Sa mor si eu de Covid, sa dea Dumnezeu

Indragitul solist al trupei Holograf , Dan Bittman, manifesta revolta absoluta fata de noile restrictiile impuse de autoritati, cu forta. Acesta a dezvaluit ca, desi crede in existenta virusului, la nivel de conducere a tarii au loc multe exagerari si povesti pentru a baga spaima in oameni. incepeti sa ganditi cu mintile voastre Dan Bittman .

Dan Bittman, mesaj de revolta dupa noile restrictii din Bucuresti: Mie mi s-a luat, de noua luni, dreptul la munca. Cred in COVID, nu instig pe nimeni sa iasa in strada, insa e suficient, gata! (VIDEO)

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a publicat pe Facebook un mesaj in care isi exprima revolta fata mesajele repetate Ro-Alert care au fost emise de autoritati in Bucuresti, anuntand noile restrictii.

Slovacia inaspreste masurile impotriva COVID-19. Cehia: in 24 de ore au fost raportate peste 15.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2

Sambata au intrat in vigoare noi restrictii in Slovacia, in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 continua sa creasca de la o zi la.

FOTO VIDEO Revolta intr-un oras din Italia fata de noile restrictii. Sute de persoane au protestat si s-au batut cu politia intreaga noapte

Sute de persoane au protestat in noaptea de vineri spre sambata la Napoli, un oras din sudul Italiei, fata de noile masuri anti-coronavirus anuntate de autoritati, printre care se regasesc interdictii de circulatie si inchiderea planificata a regiunii. Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva multimii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )