Libnet.ro
UNICEF

05:00

Slovenia ar putea bloca aderarea Croatiei la UE

Antena3 Antena3,
Slovenia ar putea bloca aderarea Croatiei la UE

Slovenia nu va ratifica tratatul de aderare a Croatiei la UE pana cand nu va fi incheiat un acord intre cele doua state foste iugoslave privind depozitele bancare, a avertizat joi un oficial sloven. Doar dupa. continuă pe Antena3

Slovenia ar putea BLOCA aderarea Croatiei la UE.

Slovenia nu va ratifica tratatul de aderare a Croatiei la UE pana cand nu va fi incheiat un acord intre cele doua foste state iugoslave privind depozitele bancare, a avertizat joi un oficial sloven, citat de AFP, scrie Mediafax. Doar dupa ce va fi rezolvat contenciosul) in conformitate cu dreptul international vom fi dispusi sa incepem procedura de ratificare a aderarii Croatiei la UE, a declarat joi presedintele unei comisii parlamentare si membru al coalitiei de centru-dreapta aflata la .

Slovenia ameninta sa blocheze aderarea Croatiei la UE din cauza unei dispute bancare

Croatia este aproape de a se alatura Uniunii Europene in iulie 2013, insa Slovenia ameninta sa o blocheze din cauza unei dispute bancare vechi de peste 20 de ani dintre cele doua tari. Disputa priveste fosta.

Rusia ar putea bloca accesul la YouTube din cauza filmului antiislamic

Rusia ar putea bloca accesul la YouTube din cauza filmului antiislamic, a anuntat ministrul rus al Comunicatiilor, Nikolai Nikiforov. Potrivit RIA Novosti, pasul ar urma sa fie luat in 3 noiembrie, adica la doar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )