Libnet.ro
UNICEF

18:15

SLUGA LA STAPAN! Mihai Tudose a spus definitia IDIOTULUI in direct, la TV: Sa faca aceleasi lucruri si sa se astepte la rezultate diferite

B1 B1,
SLUGA LA STAPAN! Mihai Tudose a spus definitia IDIOTULUI in direct, la TV: Sa faca aceleasi lucruri si sa se astepte la rezultate diferite

Chiar in ziua in care a scapat de demitere, Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa celor care il contesta. Invitat la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea, Sinteza zilei, pr. continuă pe B1

Mihai Tudose: Si BNR are o parte de vina pentru deprecierea leului

Premierul Mihai Tudose a declarat ca Banca Nationala poarta o parte din vina pentru deprecierea leului in raport cu euro, afirmand ca BNR ar fi trebuit sa intervina si nu a facut-o. El a mai spus ca va trebui sa aiba o discutie foarte serioasa si foarte asezata cu Banca Nationala.

Mihai Tudose, anunt important pentru pensionari

Punctul de pensie creste cu 10% de la anul. Legea pensiilor este in lucru, a spus premierul Mihai Tudose, joi, la Antena 3. Se fac simulari la nivelul ministerului Muncii, cat de.

LIVE TEXT Premierul Mihai Tudose, invitat, de la ora 21.00, in platoul Antena 3

Premierul Mihai Tudose este invitat in joi seara, de la ora 21. 00, in platoul Antena 3, la Sinteza Zilei. HotNews va transmite live text cele mai importante declaratii ale premierului. Prezenta acestuia la emisiunea lui Mihai Gadea vine dupa ce Guvernul Tudose a supravietuit motiunii de cenzura initiata de PNL. Tudose este asteptat sa dea declaratii atat despre pensii, cat si despre salarii.

Premierul Mihai Tudose, in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea

Mihai Tudose este invitat joi seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea. Premierul va raspunde celor mai importante intrebari, exclusiv la Sinteza Zilei. Nu rata Sinteza zilei,.

Mihai Tudose: Legea salarizarii va aduce niste reglaje

In urma aplicarii noii Legi a salarizarii, vor avea loc niste reglaje, astfel incat sa nu mai fie posibil ca, de exemplu, consilierul unui secretar de stat sa aiba salariul net mai mare ca al unui ministru, a declarat aseara premierul Mihai Tudose.

Mihai Tudose: Relatia cu Iohannis - institutional corecta

Premierul Mihai Tudose a declarat, aseara, ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este una institutional corecta, iar relatia cu liderul PSD, Liviu Dragnea, este buna.

Premierul Mihai Tudose a anuntat la Antena 3 conditia in care va parasi scena politica

Premierul Mihai Tudose sustine ca lucrurile se misca in Guvern, pentru ca se munceste foarte mult. Premierul a explicat ca va demisiona in momentul in care va simti ca lucrurile nu merg.

Premierul Mihai Tudose, reactie la proteste: Unele sunt justificate, normale si corecte. Altele sunt provocate

Premierul Mihai Tudose a avut, joi, la Antena 3, o reactie dura la protestele de strada. Unele dintre manifestari sunt justificate, normale si corecte. Altele sunt provocate. Cea de azi nu a fost una spont.

Mihai Tudose:Lumea a inceput sa vada ca nu mintim, a inceput sa simta cresterea economica

Premierul Mihai Tudose a vorbit joi seara la Antena 3 despre motiunea de cenzura initiata de PNL si USR, intitulata PSDragnea, subliniind ca sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele.

Premierul Mihai Tudose: Sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele. Lumea a inceput sa vada ca nu mintim

Premierul Mihai Tudose a declarat joi seara, la Antena 3, ca sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele. Motiunea de cenzura initiata de PNL si USR, intitulata PSDragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )