Libnet.ro
UNICEF

00:07

Slujba de Anul Nou se va organiza mai devreme din cauza restrictiilor de circulatie

Hotnews Hotnews,
 Slujba de Anul Nou se va organiza mai devreme din cauza restrictiilor de circulatie

Patriarhia Romana a schimbat ora la care organizeaza slujba trecerii dintre ani, pentru a respecta restrictiile de circulatie in vigoare in timpul starii de alerta. continuă pe Hotnews

Programul slujbelor de Craciun, Anul Nou si Boboteaza, de la Catedrala Mitropolitana din Targoviste

Arhiepiscopia Targovistei a stabilit programul slujbelor de Craciun, Anul Nou si Boboteaza, care vor avea loc la Catedrala Mitropolitana din Targoviste.

Igor Botan: Alegeri parlamentare anticipate in R. Moldova ar putea fi organizate nu mai devreme de mai 2021

Alegeri parlamentare anticipate ar putea avea loc in Republica Moldova nu mai devreme de mai anul viitor, iar in acest sens ar putea fi aplicate mai multe scenarii. Astfel de opinii a formulat Igor Botan, expert permanent al proiectului, in cadruldezbaterii publiceAlegeri parlamentare anticipate: necesitati , posibilitati, interese, organizate astazi, 23 decembrie, de Agentia de presa IPN.

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Ciuca: Infectarea cu virusul Sars-Cov-2 nu se opreste de Craciun si de Anul Nou Primele doze de vaccin ajung in Romania in 26 decembrie

Marti a avut loc o intalnire a Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV), prezidata de premierul interimar al Romaniei, Nicolae Ciuca. in cadrul acestei intalniri a fost analizat stadiul pregatirii pentru declansarea efectiva a campaniei de vaccinare odata cu distributia, in Romania, a primei transe de vaccinuri, de 10. 000 de doze in data de 26 decembrie. Premierul a declarat ca este benefica respectarea masurilor igienico-sanitare si a tuturor recomandarilor de natura medicala formulate de expertii in sanatate publica, deoarece infectarea nu se opreste de Craciun si de Anul Nou.

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Fosta vedeta Antena 1, in stare grava din cauza covid-19. A ajuns la ATI. Ce drama traieste

In ultime zile au cazut victime infectiei cu COVID-19 multe personalitati din spatiul public romanesc. Printre acestea se numara, din pacate, si actorul si politicanul, Bogdan Stanoevici, aflat in stare grava internat la Sfantul Pantelimon. Bogdan Stanoevici, intubat la ATI Ultima victima a pandemiei generata de COVID-19 a cazut si fostul director al Circului Metropolitan .

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Zborurile din Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de azi la miezul noptii din cauza ingrijorarilor legate de o noua tulpina de coronavirus, a anuntat un purtator de cuvant al guvernului polonez pe Twitter.

Canada suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza aparitiei unei noi tulpini de coronavirus

Canada, ca si alte tari, a decis sa suspende pentru 72 de ore zborurile de pasageri dinspre Marea Britanie, din cauza aparitiei in tara a noii tulpini de coronavirus, a anuntat Ottawa duminica seara.

COVID-19 anuleaza rezervarile de Craciun si Anul Nou de la Ranca. Mesele festive, permise de autoritati

In statiunea montana Ranca, din judetul Gorj, sarbatorile de iarna se vor desfasura aproape la fel ca in anii trecuti, pentru ca judetul se afla in scenariul verde, cu cea mai mica a doua rata de infectare de la nivel national.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )