Libnet.ro
UNICEF

00:07

Slusari, despre Guvernul Chicu: Este Guvernul lui Dodon, negociat in conditii obscure cu Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Slusari, despre Guvernul Chicu: Este Guvernul lui Dodon, negociat in conditii obscure cu Plahotniuc

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul PPDA Alexandru Slusari, a criticat investirea in functie a Guvernului condus de premierul Ion Chicu joi, 14 noiembrie, afirmand ca este un Guvern al presedintelui Igor Dodon, care ar fi fost negociat cu Vlad Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Guvernul Chicu, investit in functie. Premierul si o parte din ministri sunt consilierii lui Igor Dodon

Parlamentul Republicii Moldova, cu votul deputatilor PSRM si PDM, a oferit vot de incredere Guvernului condus de Ion Chicu. Noul premier, dar si o parte din ministri sunt persoane apropiate de Igor Dodon si Partidul Socialistilor. in aceste conditii a fost pus capat aliantei PSRM-ACUM, iar Guvernul Chicu este considerat a fi minoritar, pe motiv ca nu are sprijinul unei aliante de guvernare.

Igor Grosu: Toata incercarea de a ambala Guvernul Chicu intr-o haina tehnocrata nu tine

Guvernul Chicu a fost votat de 62 de parlamentari. in timp ce unii afirma ca tara are nevoie de guvernare si ca au primit asigurari ca noul guvern va continua parcursul european si va relua proiectele sociale, altii au criticat dur graba in care a fost investit noul cabinet de ministri, care, potrivit lor, se incearca a fi prezentat ca unul tehnocrat, insa de fapt fiind un guvern PDM-PSRM, transmite IPN.

Andrian Candu spune in ce conditii PDM va vota pentru Guvernul Chicu

Deputatul democrat Andrian Candu, fost presedinte al Parlamentului, spune ca sunt cateva conditii in care Partidul Democrat ar putea vota pentru investirea unui Guvern in frunte cu Ion Chicu, candidatul inaintat ieri de presedintele Igor Dodon, transmite IPN.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE. Adevarul crunt despre primul tur: Este cea mai slaba prezenta din istoria post-decembrista

Doar 47,66% dintre romanii cu drept de vot din tara au votat in primul tur al alegerilor prezidentiale, fiind pentru prima oara din istoria post-decembrista a tarii cand prezenta este sub 50%. Astfel, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )