Libnet.ro
UNICEF

11:30

Smiley, mesaj emotionant de ziua lui. Cati ani a implinit artistul si ce i-a transmis Gina Pistol

Antena3 Antena3,
Smiley, mesaj emotionant de ziua lui. Cati ani a implinit artistul si ce i-a transmis Gina Pistol

Smiley, pe numele sau real, Andrei Maria, a implinit luni 37 de ani. indragitul artist a multumit public la finalul zilei, prin intermediul paginii sale de socializare, tuturor celor care au tinut sa-i transmita gandurile sale de bine si a subliniat ca este inconjurat de oameni care il iubesc. continuă pe Antena3

Gina Pistol, mesaj emotionant pentru Smiley, de ziua lui. Ce l-a anuntat vedeta Antena 1

Fara doar si poate, cel mai discret si vanat cuplu din showbiz-ul romanesc este cel format din Smiley si Gina Pistol. Desi apropiatii au stiut ca sunt impreuna si traiesc o frumoasa poveste de dragoste, indragostitii au evitat cativa ani acest subiect, ba chiar au facut cumva si nu s-au afisat public, pana in august .

Cati ani trebuie sa muncesti pentru a-ti cumpara un apartament, in functie de orasul in care stai. Bucurestenii stau bine

Pandemia de coronavirus a schimbat vietile romanilor. Salariile au fost usor diminuate, iar pe o piata imobiliara in efervescenta, mai ales din cauza programului guvernamental Noua Casa, este nevoie de mai multa munca, implicit mai mult timp, pentru ca visul sa devina realitate. Din cele 21 de capitale de judet din Romania, analizate de HotNews, .

Cati ani munceste un bucurestean pentru un apartament

Clujul ramane cel mai scump oras din tara. O familie din Cluj trebuie sa lucreze 12 ani sa cumpere un apartament, o familie din Bucuresti, 10 ani, iar timisorenii doar opt ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )