Libnet.ro
UNICEF

00:07

SMILEY, prima CONFESIUNE publica despre schimbarile din viata sa: Cea mai SINCERA si INTIMA...

B1 B1,
SMILEY, prima CONFESIUNE publica despre schimbarile din viata sa: Cea mai SINCERA si INTIMA...

Smiley va canta la Arenele Romane, pe 2 iunie, prezentand pentru prima data toate piesele de pe cel mai recent album al sau, Confesiune, in fata a 4. 000 de fani. M-am gandit un an de zile la aceasta. continuă pe B1

Andreea Esca RUPE TACEREA si spune adevarul despre IUBITII din viata sa: Eram TOPITA dupa...

Andreea Esca a facut dezvaluiri uimitoare despre primul iubit si despre prima noapte de dragoste. Primul iubit nu se uita niciodata. Nu se poate sa nu fi auzit asta macar o data. Amintirile mele ma.

Mihai Tudose, despre plecarea din PSD: Nu am avut purtator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum

Mihai Tudose a avut, vienri, o prima reactie, dupa ce in spatiul public s-a vehiculat ca urmeaza sa paraseasca PSD pentru a intra in partidul lui Victor Ponta. Nu am avut purtator de cuvant cand am.

Veste trista pentru Ion Iliescu si Adrian Nastase. Un om important din viata lor a murit

Doctorita Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist in acupunctura din Romania, a murit vineri, 25 mai, la Spitalul Judetean din Pitesti. Doctorita era stabilita din 1999 in Romania si colabora cu mai multe.

Peste 9000 de romni si-au luat casa prin intermediul programului guvernamental Prima Casa, editia 2018/ Trei din cinci clienti si-au luat apartamente cu doua camere

In cadrul Programului Prima Casa, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a acordat in primele cinci luni ale anului un numar de aproximativ 9. 400 de garantii si promisiuni de garantare din plafonul alocat pentru anul 2018, iar circa 700 de solicitari de garantare sunt in curs de acordare. Plafonul distribuit la inceputul anului, in cuantum de 1,92 miliarde lei, a fost utilizat in proportie de 49,61%, reprezentand 954,39 milioane lei, se arata intr-un comunicat al Fondului.

Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi seara, despre declaratiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul sau de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica.

Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )