Libnet.ro
UNICEF

23:30

SMS-ul primit in miez de noapte de Mircea Badea. Ce l-a revoltat pe realizatorul TV

Antena3 Antena3,
SMS-ul primit in miez de noapte de Mircea Badea. Ce l-a revoltat pe realizatorul TV

Mircea Badea a comentat miercuri, la in gura presei, modul in care s-au semnat pe banda rulanta mandatele de ascultare a telefoanelor unor inalti demnitar romani. Erau cativa judecatori care semnau pe. continuă pe Antena3

Am fost INTERCEPTATA... Ecaterina Andronescu, SMS in miez de noapte catre Mircea Badea!

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, i-a dat un SMS lui Mircea Badea chiar in timpul emisiunii in gura presei, in noaptea de miercuri spre joi, scrie Reporter Online. Erau cativa judecatori care semnau pe.

Mircea Badea: Presedintele nu are drept de veto, el nu poate refuza demiterea lui Kovesi

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, inaintata presedintelui Klaus Iohannis de catre ministrul Justitiei, Tudorel.

Mircea Badea, despre decizia iCCJ cu privire la dosarul lui Paul Stanescu: Sunt absolut terifiat de faptul ca tocmai azi a fost dauna totala la iCCJ

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de redeschidere a dosarului vicepremierului Paul Stanescu. Ceva ingrozitor s-a intamplat.

Procurorul Portocala arunca bomba: Sunt sigur ca Vlad Cosma detine inregistrari cu Mircea Badea si Mihai Gadea

Procurorul Mircea Negulescu, protagonistul unora dintre inregistrarile facute publice de fostul deputat Vlad Cosma, se declara convins ca acesta are astfel de inregistrari si cu Mihai Gadea, Mircea Badea sau.

Mircea Badea si Antena 3, condamnati in prima instanta sa sa plateasca daune morale de 25.000 de lei unui scriitor insultat in emisiunea In gura presei

Mircea Badea si Antena 3 au fost obligati de o instanta sa ii plateasca daune morale de 25. 000 de lei scriitorului Florin Toma, judecatorii apreciind ca jignirile la adresa acestuia au depasit sfera pamfletului, scrie ziare. com.

Mircea Badea si Antena 3, obligati sa plateasca daune morale unui scriitor jignit de vedeta postului: Afirmatiile au depasit sfera pamfletului

Mircea Badea si postul Antena 3 sunt obligati sa plateasca daune morale scriitorului Florin Toma, care i-a actionat in instanta dupa ce a fost jignit dur in emisiunea in gura presei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )