Libnet.ro
UNICEF

05:30

A smuls un copil din bratele unei femei si s-a aruncat cu el in fata trenului. Gestul imigrantului e absolut socant

Antena3 Antena3,
A smuls un copil din bratele unei femei si s-a aruncat cu el in fata trenului. Gestul imigrantului e absolut socant

Un barbat din India, revoltat din cauza faptului ca i s-a respins cererea de azil in Germania, a produs un incident cumplit. Barbatul de 23 de ani a smuls un copil din bratele unei femei, iar apoi s-a aruncat. continuă pe Antena3

Angajata a unei banci din Capitala, acuzata ca ar fi sustras 4.000 de lei din contul unei cliente

O agajata a unei banci a fost retinuta de politistii din Bucuresti dupa ce ar fi retras 4. 000 de lei din contul unei cliente. Potrivit Politiei Capitalei, o femeie a depus plangere dupa ce a descoperit ca.

Promovarea agresiva a tigarilor IQOS si Glo vizeaza mai ales tinerii: Interesele din spatele unei industrii bazate pe minciuna si dependenta, care vinde produse nocive, fara doza de siguranta in consum (FOTO)

Subiectul efectelor nocive asupra sanatatii ale tigarilor de tipul IQOS si Glo provoaca noi controverse, dezbaterile din spatiul public scotand la iveala intersele din spatele promovarii si, mai ales,.

A murit din cauza unei greseli facute de medici. Acestia au incurcat substantele in timpul operatiei

O tanara de 28 de ani, Ekaterina Fedyaeva, din Rusia, a ajuns la spital pentru a fi supusa unei operatii, dar medicii au reusit sa o lase fara viata. Tanara a suferit o operatie pentru scoaterea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )