Libnet.ro
UNICEF

10:15

Snapdragon 855 intra in productie la timp pentru Samsung Galaxy S10

Playtech Playtech,
Snapdragon 855 intra in productie la timp pentru Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 va avea nevoie de un procesor nou, iar Snapdragon 855 va intra in productie la timp pentru a fi folosit in noul smartphone. Pe masura ce ne apropiem de lansarea lui Samsung Galaxy S10, incepem sa aflam noutati si despre Snapdragon 855. Qualcomm pregateste un nou procesor pentru telefon, asa cum deja []. continuă pe Playtech

REVIEW Samsung Galaxy Note 9 Telefonul care vrea sa le faca pe toate

Primul Note a fost lansat acum sapte ani. intre atunci si acum s-au schimbat atat de multe, incat ai putea spune, scuzabil, ca sigur a trecut mai mult timp. Astfel, Samsung Galaxy Note 9 e acum mai mult decat un smartphone si mai mult decat altele. Sunt cateva momente definitorii in viata de peste un [].

Unde gasesti in Romania cel mai ieftin Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 a intrat, oficial, in magazine, asa ca poate vrei sa stii de unde sa cumperi noul telefon al sud-coreenilor la cel mai bun pret. Samsung Galaxy Note 9 este noul flagship sud-coreean, anuntat pe 9 august si intrat in magazine pe 24 ale lunii. Are cam tot ce ti-ai putea dori [].

Telefonul de vrf de gama Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de vineri n magazinele din Romnia

Samsung Electronics a anuntat vineri disponibilitatea in magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note 9 care costa la liber intre 4. 500 si 5. 800 lei, in functie de versiune. Note 9 devine, alaturi de iPhone X, cel mai scump model premium din piata. Noul smartphone are baterie de 4. 000 mAh care tine o zi intreaga, doua versiuni de stocare interna 128GB si 512 GB), si 200 grame greutate. Samsung spune ca noul Galaxy Note 9 are cea mai mare baterie folosita vreodata intr-un flagship si permite utilizarea telefonului o zi intreaga pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri si a viziona filme de dimineata pana seara.

Samsung Galaxy J2 Core e primul telefon cu Android Go al coreenilor

Din cauza popularitatii smartphone-urilor ieftine din tarile aflate in curs de dezvoltare, Samsung a anuntat Galaxy J2 Core, primul telefon al companiei preinstalat cu Android Go Edition. Este foarte usor sa te entuziasmezi la un telefon scump, cu specificatii de top si rame inexistente. in ultimii ani insa, au aparut din ce in ce mai [].

Samsung Galaxy Note9, disponibil in Romania: La ce pret poate fi achizitonat

Samsung Electronics a anuntat astazi disponibilitatea in magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note9. Noul smartphone ofera o baterie de 4. 000mAh care tine o zi intreaga, doua versiuni de stocare interna 128Gb si 512 Gb), un procesor de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )