Libnet.ro
UNICEF

00:07

CM Snooker: Judd Trump, tot mai aproape titlu: 16-9 vs John Higgins inaintea ultimei sesiuni a finalei / 100 de break-uri de peste 100 de puncte

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: Judd Trump, tot mai aproape titlu: 16-9 vs John Higgins inaintea ultimei sesiuni a finalei / 100 de break-uri de peste 100 de puncte

Judd Trump mai are nevoie de doar doua frame-uri pentru a deveni in premiera campion mondial. Englezul il conduce cu 16-9 pe scotianul John Higgins inaintea ultimei sesiuni din cadrul finalei Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible Sheffield). continuă pe Hotnews

CM Snooker: Judd Trump, tot mai aproape de titlu: 16-9 vs John Higgins inaintea ultimei sesiuni a finalei / 100 de break-uri de peste 100 de puncte

Judd Trump mai are nevoie de doar doua frame-uri pentru a deveni in premiera campion mondial. Englezul il conduce cu 16-9 pe scotianul John Higgins inaintea ultimei sesiuni din cadrul finalei Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible Sheffield).

CM Snooker: Judd Trump, campion mondial in premiera dupa o prestatie excelenta in fata lui John Higgins (scor 18-9)

Judd Trump a devenit, in premiera, campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins in finala pe scotianul John Higgins a treia finala pierduta consecutiv). Dupa o prima sesiune echilibrata 4-4), Trump s-a desprins 12-5; 16-9) si a indeplinit o simpla formalitate in sesiunea finala. A fost 18-9 pentru englez, care si-a luat revansa dupa ce scotianul s-a impus in ultimul act al competitiei de la Crucible din 2011.

CM Snooker: Judd Trump, adversarul lui John Higgins din marea finala (17-11 vs Gary Wilson)

Judd Trump s-a calificat in finala Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield, dupa ce l-a invins pe Gary Wilson, scor 17-11. in ultimul act, Trump se va intalni cu John Higgins 17-16 vs David Gilbert), intr-o reeditare a finalei din 2011 18-15 pentru scotian).

Judd Trump obtine primul titlu mondial in snooker

Jucatorul englez Judd Trump a castigat, luni seara, primul sau titlu de campion mondial la a doua prezenta in finala de la Crucible.

Liga 2: Academica Clinceni, tot mai aproape de promovare (3-1 vs Energeticianul)

Academica Clinceni a castigat partida disputata pe teren propriu, in fata celor de la Energeticianul, scor 3-1, in etapa a 33-a a Ligii a II-a. Ilfovenii au adunat 76 de puncte si se afla pe prima pozitie, la sase lungimi distanta de locul secund ocupat de Chindia Targoviste inca nu a evoluat), cu cinci meciuri ramase de disputat.

CM Snooker: John Higgins si Judd Trump, la egalitate dupa prima sesiune a finalei (scor 4-4)

Duminica a inceput finala Campionatului Mondial de Snooker de la Shieffield dintre John Higgins cvadruplu campion mondial) si Judd Trump. Dupa prima sesiune, cei doi se afla la egalitate, scor 4-4. Finala se desfasoara in patru sesiuni cel mai bun din 35 de frame-uri).

CM Snooker: Sesiune fantastica pentru Judd Trump - De la 4-5, el conduce cu 12-5 in marea finala cu John Higgins

Dupa o prima sesiune incheiata la egalitate, scor 4-4, nimic nu anunta desfasurarea de forte din a doua sesiune a finalei Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Judd Trump a avut o evolutie solida, cu foarte putine erori, in timp ce John Higgins si-a adancit neincrederea cu fiecare frame disputat. Dupa prima zi de concurs, Trump conduce cu 12-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )