Libnet.ro
UNICEF

23:30

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan si Mark Selby, in avantaj dupa prima sesiune a semifinalelor

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: Ronnie O

Mark Selby este in avantaj dupa disputatea primelor opt frame-uri din semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, englezul avand 5-3 in fata lui Neil Robertson Australia). continuă pe Hotnews

Ronnie OSullivan in fata lui Barry Hawkins dupa prima sesiune a semifinalei

Campionul Ronnie OSullivan il conduce pe Barry Hawkins dupa disputarea primelor opt jocuri din semifinale Campionatului Mondial de snooker gazduita de Teatrul Crucible din Sheffield.

Ronnie OSullivan l-a luat tare pe Barry Hawkins

Campionul Ronnie OSullivan il conduce pe Barry Hawkins cu 6-2 dupa disputarea primelor opt jocuri din semifinale Campionatului Mondial de snooker gazduita de Teatrul Crucible din Sheffield.

Ronnie OSullivan l-a luat tare pe Shaun Murphy in prima sesiune

Campionul Ronnie OSullivan s-a incalzit mai greu in sfertul de finala cu Shaun Murphy, dar si cand a facut-o nu a mai putut fi oprit de conationalul sau.

Ronnie OSullivan la sase frame-uri de o noua finala la Crucible

Sase jocuri il mai despart pe Ronnie OSullivan de o noua finala la Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffield).

Ronnie OSullivan la doua frame-uri de o noua finala la Crucible

Doar doua jocuri il mai despart pe Ronnie OSullivan de o noua finala la Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffield).

CM Snooker: Mark Selby conduce detasat in meciul cu Alan McManus (Rezultatele de pana acum din sferturi)

Barry Hawkins s-a distantat dupa prima zi a meciurilor din sferturile Campionatului Mondial de Snooker, acesta conducand cu 11-5 in fata lui Dominic Dale. Mark Selby are 12-4 cu Alan McManus, iar Judd Trump are 6-2 cu Neil Robertson.

Il poate opri cineva pe Ronnie OSullivan?

Shaun Murphy cu siguranta nu a reusit. Joe Perry a incercat si a fost aproape de o mare surpriza, insa Racheta si-a luat viteza si a trecut in sferturile de finala, faza a competitiei unde Ronnie OSullivan nu i-a acordat nicio sansa lui Murphy.

Mark Selby, primul semifinalist la Crucible

Numarul trei mondial Mark Selby s-a calificat, miercuri la pranz, in semifinalele Campionatului Mondial de snooker.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan s-a calificat en fanfare in semifinale

Ronnie O'Sullivan s-a calificat fara nicio emotie in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, The Rocket trecand, dupa doar a doua sesiune, de Shaun Murphy 13-3).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )