Libnet.ro
UNICEF

10:00

SNR va relua licitatia de 120 milioane de euro pentru trecerea la televiziunea digitala terestra

Hotnews Hotnews,
 SNR va relua licitatia de 120 milioane de euro pentru trecerea la televiziunea digitala terestra

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va relua licitatia pentru realizarea unei retele de antene care va permite operatorului sa furnizeze servicii de TV digitala, estimata la 120 milioane euro, dupa ce nu a primit nicio oferta pana la expirarea termenului, prelungit de trei ori. continuă pe Hotnews

Romania investeste 3,5 milioane euro pentru promovarea imaginii la Expo Milano 2015

Romania merge la , cel mai important eveniment expozitional international. Pentru organizarea pavilionului, Ministerul Afacerilor Externe si-a calculat un buget de 3,5 milioane de euro, suma inclusa in bugetele.

SNR va relua licitatia pentru trecerea la televiziunea digitala terestra

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va relua licitatia pentru realizarea unei retele de antene care va permite operatorului sa furnizeze servicii de TV digitala, estimata la 120 milioane euro, dupa ce nu a primit nicio oferta pana la.

Dezvoltatorii care au cumparat terenul Policolor platesc 5 milioane de euro pentru platforma Turbomecanica

Robertino Georgescu si Dan Dragulin, care au cumparat in vara anului trecut terenul de 13,8 hectare al fabricii Policolor din Bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, vor prelua si platforma industriala Turbomecanica, din cartierul Militari, pentru care vor plati 23 milioane lei 5,1 milioane euro).

Proprietarul Winstar a imprumutat 10 milioane euro de la BERD

Serinus Energy, proprietarul companiei petroliere Winstar Satu Mare, a imprumutat 10 milioane euro de la BERD ca sa-si finanteze operatiunile din tara noastra, din cauza ca rezervele de numerar ale societatii au fost afectate de restrictii in Ucraina si de scaderea pretului la materii prime, informeaza portalul MarketWired. com.

Romania mai achita 162 milioane euro catre FMI

Romania plateste, luni, 162 milioane euro catre Fondul Monetar International. Banii sunt o parte din imprumutul stand-by contractat in 2009. Anul acesta, romania a rambursat catre FMI, UE si BM peste 1,567.

BRD finanteaza Polisano cu 15 milioane euro

Distribuitorul de medicamente Polisano a incheiat un nou acord de finantare in valoare de 15 milioane euro cu BRD Societe Generale, informeaza un comunicat remis redactiei.

Robert Cazanciuc: Este nevoie reala de un miliard de euro pentru a construi mai multe penitenciare

Nu mai sunt locuri in puscarii. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, considera ca ar fi nevoie de un miliard de euro, pentru a construi mai multe penitenciare. in acest moment, deficitul este de 11. 000 de.

Cazanciuc vrea un miliard de euro pentru construirea unor noi inchisori

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, la Constanta, ca este nevoie de un miliard de euro pentru a construi mai multe penitenciare care sa acopere deficitul de aproximativ 11. 000 de locuri,, transmite Mediafax.

Cazanciuc: Este nevoie de un miliard de euro pentru a investi in noi penitenciare care sa acopere deficitul de locuri

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, la Constanta, ca este nevoie de un miliard de euro pentru construirea de noi penitenciare in tara noastra, care sa acopere actualul deficit de circa 11.

Cazanciuc: Este nevoie de un miliard de euro pentru a investi in noi penitenciare

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, la Constanta, ca este nevoie de un miliard de euro pentru construirea de noi penitenciare in tara noastra, care sa acopere actualul deficit de circa 11.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )