Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

B1 B1,
Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata. continuă pe B1

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader, in mainile Vioricai Dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca va lua o decizie cu privire la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, dupa ce o sa asculte si opinia colegilor sai de.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Surse: Tudorel Toader sesizeaza CCR in cazul Lazar

Tudorel Toader, ministrul Justitieiva sesiza la Curtea Constitutionala a Romaniei, revocarea lui Augustin Lazar, actualul procuror general al Parchetului, pentru ca presedintele Klaus Iohannis refuza sa-l.

Tudorel Toader, precizari despre deciziile CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, sambata, pe Facebook, ca nu sunt obligatorii deciziile Curtii Constitutionale pronuntate in controlul a priori, fata de proiecte de lege, ci doar cele.

Monica Gubernat, propusa sefa la CNA, gaseste inaintea lui Tudorel Toader motive pentru decizia lui, in cazul acreditarilor neprelungite la Ministerul Justitiei

Doua saptamani au trecut de cand Ministerul Justitiei a decis sa refuze acreditarea a doi jurnalisti, Ovidiu Oanta de la Pro TV si Ionela Arcanu de la Realitatea TV. De atunci, in pofida apelurilor publice, nici ministrul Tudorel Toader, nici ministerul nu au oferit detalii despre motivele acestei decizii. A gasit un motiv, insa, membrul CNA Monica Gubernat, in ultima sedinta a Consiliului Audiovizual, inainte ca acest for sa ii scrie ministrului tocmai pentru a cere lamuriri in acest sens, dupa cum relateaza Paginademedia. ro.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta.

Tudorel Toader, privind Codurile penale: In lipsa urgentei, nu poate fi adoptat un OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata seara, referitor la discutiile pe marginea adoptarii Codurilor penale, ca in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta.

Dragnea, despre Tudorel Toader si ordonantele de urgenta: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )