Libnet.ro
UNICEF

05:00

Soarta ministrului Justitiei, amanata dupa Paste! Primele explicatii din interiorul PSD

Antena3 Antena3,
Soarta ministrului Justitiei, amanata dupa Paste! Primele explicatii din interiorul PSD

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL au fost amanate din nou. Dezbaterea si votul urmau sa aiba loc. continuă pe Antena3

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, amanata pentru a treia oara la solicitarea PSD / Manda: Sunt colegi care vor sa voteze motiunea si colegi care nu vor

Motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata, luni, pentru a treia oara. Vicepresedintele Senatului, senatorul PSD Claudiu Manda a solicitat in sedinta Biroului Permanent al Senatului amanarea dezbaterii motiunii simple pe motiv ca senatorii PSD nu au decis cum sa voteze. Amanarea are loc in contextul in care social democratii sunt nemultumiti de activitatea ministrului Justitiei, iar Liviu Dragnea asteapta o decizie de la inalta Curte in dosarul angajarilor fictive.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, votata luni. Tudorel Toader ar putea pleca inaintea lui Lazar

Luni e o zi extrem de importanta pe scena politica. Un ministru-cheie din Guvernul Dancila si-ar putea pierde sustinerea partidului de guvernamant. Dupa ce a fost amanat de doua ori, votul la.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )