Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com. continuă pe Wall-Street Ro

Star Wars nu se opreste: uimeste cu noi performante

Luna decembrie continua sa fie luna Star Wars. Foarte multi se grabesc sa vada The Force Awakens pentru prima sau chiar pentru a doua oara la cinema. La doar cateva zile dupa ce am anuntat cat de profitabila a fost premiera Star Wars la nivel global, avem parte de noi cifre care s-ar putea sa [].

Un american, castigatorul maratonului Star Wars: Trezirea Fortei. De cate ori la rand a vazut filmul

Un american din Austin a castigat maratonul Star Wars: Trezirea Fortei, dupa ce a vazut lungmetrajul de noua ori consecutiv, petrecand doua zile in sala de cinema.

Nimic nu sta in calea Star Wars: toate recordurile spulberate de noul film

SUCCES Noul film al seriei Star Wars a confirmat toate asteptarile, reusind sa spulbere, in weekend-ul de lansare, o serie de recorduri, inclusiv in Romania, unde a fost vizionat de peste 10. 000 de persoane doar in ziua debutului.

VIDEO. Cele mai amuzante clipuri virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )