Libnet.ro
UNICEF

10:45

Soc la alegerile pentru presedintia SPD german, viitorul Marii Coalitii de guvernare este incert

Hotnews Hotnews,
 Soc la alegerile pentru presedintia SPD german, viitorul Marii Coalitii de guvernare este incert

Norbert Walter-Borjans si Saskia Esken sunt noii presedinti ai Partidului Social Democrat german. Sambata seara a avut loc al doilea tur de scrutin al bazei SPD, in care au ramas doua tandemuri: una considerata pragmatica, a doua idealist-socialista, potrivnica perpetuarii Marii Coalitii de guvernare din Germania GroKO). Borjans si Esken intruchipeaza aceasta a doua tendinta, prin urmare saptamana viitoare ar putea fi martora unui cutremur in guvern. Mai toata presa germana se intreaba: Se rupe GroKO?. continuă pe Hotnews

Cine sunt candidatii pentru presedintia USR Bucuresti

Sapte membri ai USR s-au inscris in competitia pentru presedintia organizatiei bucurestene, iar alti 56 concureaza pentru un loc in Biroul Municipal. Miercuri seara a avut loc o dezbatere intre candidati, moderata de presedintele filialei USR Sector 2, Radu Mihaiu, eveniment in cadrul caruia au fost prezentate proiectele pentru viitoarea structura de conducere a organizatiei bucurestene.

Alegeri pentru presedintia Partidului Social-Democrat german. Vor castiga pragmaticii sau idealistii de stanga?

Ultimul vot a fost dat, acum se face numaratoarea voturilor pentru sefia Partidului Social Democrat german. A fost o lunga cautare, care a durat sase luni. in seara zilei de sambata, 30 noiembrie, in Casa Willy Brandt se va stabili cine va conduce cel mai vechi partid din Germania. SPD se afla la guvernare alaturi de Uniunea de centru-dreapta, CDUCSU, prin urmare alegerile sunt de mare importanta si pentru viitorul coalitiei de guvernare din Germania.

Mesajul unui tanar militar, dupa ce a defilat pentru prima data de Ziua Marii Uniri. Ce mesaj are pentru toti romanii

Pentru militarii romani este o mare onoare sa defileze la parada militara organizta pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie. Dupa ce a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si a fost profund impresionat, un tanar militar a postat pe Facebook un mesaj plin de emotie. Mesajul unui tanar .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )