Libnet.ro
UNICEF

07:00

SOC: Andreea Marin si iubitul tinerel au ajuns de URGENTA la spital! Fanii au ramas iNGROZITI cand au aflat ce au patit cei doi (FOTO)

B1 B1,
SOC: Andreea Marin si iubitul tinerel au ajuns de URGENTA la spital! Fanii au ramas iNGROZITI cand au aflat ce au patit cei doi (FOTO)

Vesti teribile despre Andreea Marin. Fosta Zana a Surprizelor si iubitul ei, Ionut Brancoveanu, fost consul in Libia, au ajuns de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase cu suspiciune de gripa. Cei. continuă pe B1

Andreea Marin, de URGENTA la spital! Este posibil sa sufere de o BOALA care a ucis zeci de oameni...Ce spun MEDICII

Andreea Marin si iubitul ei au ajuns la spital! REPEDE CLICK AICI: CUM ARATA DEZBRACATE CELE MAI CUNOSCUTE VEDETE DIN ROMANIA CARE S-AU iNGRASAT ENORM iN ULTIMII ANI! Andreea Marin si Ionut.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...

Andreea Marin incearca sa treaca pestea vestea ca Stefan Banica Jr. , fostul ei sot, va fi tata pentru a treia oara, apeland la o. terapie inedita. Potrivit click. ro, in timp ce Banica Jr. se bucura.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Da, e adevarat, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica Jr si-a surprins fanii in timpul unui concert de la finalul anului trecut, atunci cand a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara. Fosta sa sotie Andreea Marin nu a avut nicio.

Nu mai putea respira... ANUNTUL TRIST a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin se confrunta cu probleme de sanatate si a dezvaluit ca trebuie sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Vedeta a declarat ca de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )