Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC! Cine este ACTORUL ROMAN AMENDAT pentru ca a raportat la 112 un FURT: Data viitoare cand mai vad o infractiune, MA iNTORC CU SPATELE

B1 B1,
SOC! Cine este ACTORUL ROMAN AMENDAT pentru ca a raportat la 112 un FURT: Data viitoare cand mai vad o infractiune, MA iNTORC CU SPATELE

Spiritul civic, aproape pe cale de disparitie la romani, a fost sanctionat de politistii botosanen si cu amenda de 500 de lei. Actorul Petrut Butumana raportat la 112 motiv pentru care a fost must. continuă pe B1

SOC in lumea SPORTULUI! A fost SUSPENDAT PE VIATA pentru dopaj! Incredibil, despre CINE este vorba

Dublul campion olimpic la Soci in probele de bob patru persoane si bob doua persoane, rusul Alexei Voevoda a fost suspendat pe viata pentru dopaj, de Comitetului Olimpic International CIO). in.

Cine este ofiterul SRI care a accidentat mortal o femeie

Ofiterul SRI care a accidentat mortal o femeie este seful SRI Prahova. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpa si pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit.

Cine este Eric Schmidt, care si-a anuntat plecarea de la conducerea Alphabet-Google / Figura istorica a Silicon Valley si un apropiat al lui Obama, are o avere estimata la 14 mld dolari

Una dintre figurile istorice ale Silicon Valley, Eric Schmidt, presedintele consiliului de administratie al Alphabet, firma-mama a Google, renunta in ianuarie la functiile de conducere pe care le detine pentru a se consacra altor proiecte, in special filantropice, scrie AFP.

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, ramand drept una din imaginile.

Surpriza! Cine este avocata lui Liviu Dragnea: O milionara membra a PNL

Liviu Dragnea este reprezentat in ultimul dosar deschis de DNA o membra PNL. Flavia Cristina Teodosiu a avut numeroase afaceri cu statul si a ocupat pozitii bine retribuite in cadrul unor companii de.

Cine este, de fapt, avocata care o apara pe criminala de la metrou!

La mai bine de o saptamana de cand Magdalena Serban este acuzata ca a impins in fata trenului o tanara in varsta de 25 de ani, care a murit in urma incidentului, aceasta a primit dreptul la un avocat care s-o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )