Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soc la Hollywood! Halle Berry si Olivier Martinez divorteaza dupa doi ani?

Antena3 Antena3,
Soc la Hollywood! Halle Berry si Olivier Martinez divorteaza dupa doi ani?

Desi pareau ca au una dintre cele mai frumoase casnicii de la Hollywood, iata ca despre Halle Berry si Olivier Martinez se zvoneste ca sunt la un pas de divort, dupa doi ani de mariaj. continuă pe Antena3

Halle Berry si Olivier Martinez divorteaza dupa 2 ani de casnicie!

Au un copil impreuna, dar asta se pare ca nu ii va tine legati pe viata pe celebra actrita Halle Berry si pe sotul ei, Olivier Martinez. Cei doi au hotarat sa divorteze dupa un mariaj ce a durat 2 ani! Iata detalii despre separarea lor! .

Caru' cu Vedete: O cantareata iubita de la noi,cu sfarcurile la vedere, in public; Oana Zavoranu arunca bomba: Marioara Zavoranu nu a murit pe cale naturala, ci a fost ajutata; O bruneta din showbiz a devenit mama de baiat, dupa doi ani de tratamente

Avanpremiera regala a noului film James Bond: Spectre. Daniel Craig, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Naomie Harris au fost prezenti la. Halle Berry si Oliver Martinez divorteaza dupa 2 ani de casatorie. Halle Berry si Olivier Martinez au decis sa divorteze dupa o casatorie de numai.

Halle Berry, cu garda jos! Cu cata pofta mananca

Cand este vorba despre rolul de mamica, nimic altceva nu conteaza pentru Halle Berry. Nici macar faptul ca fotografii o pot surprinde in ipostaze deloc avantajoase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )