Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soc in lumea mondena: Sanda Ladosi, saltata de DIICOT intr-un dosar de frauda

B1 B1,
Soc in lumea mondena: Sanda Ladosi, saltata de DIICOT intr-un dosar de frauda

Problema pentru cantareata Sanda Ladosi! Alaturi de sotul ei, aceasta a fost saltata de catre mascati intr-un dosar in DIICOT ivestigheaza o frauda de un milion de euro, conform Spy. continuă pe B1

Soc in lumea mondena: Sanda Ladosi, saltata de DIICOT intr-un dosar de frauda (VIDEO)

Problema pentru cantareata Sanda Ladosi! Alaturi de sotul ei, aceasta a fost saltata de catre mascati intr-un dosar in DIICOT ivestigheaza o frauda de un milion de euro, conform Spy.

PRIMELE IMAGINI cu Sanda Ladosi in DUBA MASCATILOR (FOTO)

Cantareata Sanda Ladosi a fost saltata marti, impreuna cu sotul ei de procurorii DIICOT, din propria locuinta. Ei ar fi suspectati de o frauda in valoare de un milion de euro, informeaza B1.

Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei au fost ridicati de procurorii DIICOT. Ladosi a fost numita anul acesta de Gabriela Firea director interimar adjunct la Circul Globus

Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, au fost ridicati, marti, de procurorii DIICOT din propria locuinta, cei doi fiind suspectati de o frauda de un milion de euro, potrivit Antena 3 si News. ro. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2008 - 2014, doi suspecti au initiat si constituit un grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune in dauna unor institutii de credit si spalare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obtinute din activitatea infractionala, grup la care au aderat si pe care l-au sprijinit si alte persoane, arata DIICOT, intr-un comunicat. In luna februarie, Sanda Ladosi a fost numita de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, director interimar adjunct la Circului Globus.

Surse judiciare: Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei ar fi fost ridicati de procurorii DIICOT. Aceasta a fost numita de Gabriela Firea director interimar adjunct la Circul Globus

Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, ar fi fost ridicati, marti, de procurorii DIICOT din propria locuinta, cei doi fiind suspectati de o frauda de un milion de euro, potrivit Antena 3 si News. ro, care citeaza surse judiciare. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2008 - 2014, doi suspecti au initiat si constituit un grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune in dauna unor institutii de credit si spalare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obtinute din activitatea infractionala, grup la care au aderat si pe care l-au sprijinit si alte persoane, arata DIICOT, intr-un comunicat. In luna februarie, Sanda Ladosi a fost numita de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, director interimar adjunct la Circului Globus.

Surse judiciare: Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei ar fi fost ridicati de procurorii DIICOT

Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, ar fi fost ridicati, marti, de procurorii DIICOT din propria locuinta, cei doi fiind suspectati de o frauda de un milion de euro, potrivit Antena 3 si News. ro, care citeaza surse judiciare. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2008 - 2014, doi suspecti au initiat si constituit un grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune in dauna unor institutii de credit si spalare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obtinute din activitatea infractionala, grup la care au aderat si pe care l-au sprijinit si alte persoane, arata DIICOT, intr-un comunicat.

Sanda Ladosi si sotul ei au fost ridicati de DIICOT

Sanda Ladosi si sotul ei au fost ridicat de DIICOT, din propria locuinta, pentru o frauda de un milion de euro. Ei au fost ridicati marti dimineata, iar acum sunt in drum spre DIICOT pentru a fi.

Sanda Ladosi este audiata la sediul DIICOT. Ce acuzatii i se aduc cantaretei

Sanda Ladosi este audiata, la ora transmiterii stirii, la sediul DIICOT, structura centrala, cantareata fiind acuzata de grup infractional organizat si spalare de bani, au declarat surse.

Surse: Sanda Ladosi si sotul ei au fost ridicati de DIICOT

Cantareata Sanda Ladosi si sotul ei, Stefan Tache, au fost ridicati marti de procurorii DIICOT.

Sanda Ladosi a anuntat ca a fost pusa sub urmarire penala de catre DIICOT

ACTUALIZARE 18:05 Cantareata Sanda Ladosi, ridicata de procurorii DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, in care sotul ei, Stefan Tache, este acuzat de organizarea unui grup infractional, a declarat ca a fost pusa sub urmarire penala in acest caz.

Sanda Ladosi a anuntat ca a fost pusa sub urmarire penala de catre DIICOT

ACTUALIZARE 18:05 Cantareata Sanda Ladosi, ridicata de procurorii DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, in care sotul ei, Stefan Tache, este acuzat de organizarea unui grup infractional, a declarat ca a fost pusa sub urmarire penala in acest caz.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )