Libnet.ro
UNICEF

09:30

SOC in lumea mondena! Vedeta a plecat din Romania: Nu se mai intoarce! Lovitura teribila pentru fani (FOTO)

B1 B1,
SOC in lumea mondena! Vedeta a plecat din Romania: Nu se mai intoarce! Lovitura teribila pentru fani (FOTO)

Kitty Cepraga a marturisit de ce s-a stabilit in Italia intr-un moment in care se afla in plina glorie in Romania. Am plecat din Romania cand eram foarte tanara si ma bucuram de o anume glorie. continuă pe B1

Doliu in PRESA din Romania! Un cunoscut jurnalist A MURIT (FOTO)

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul Tiberiu Cosovan, Coso pentru prieteni, a murit la doar 64 de ani. Tiberul Cosovan a activat in ultima perioada la Monitorul de Suceava. in afara de presa, acesta.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce scrie presa internationala despre referendumul din Romania

Presa internationala a scris, duminica seara, despre referendumul din Romania de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, subliniind in special prezenta s.

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

Nemo Express parcurge lunar 5,5 milioane kilometri. Ce inseamna asta pe soselele din Romania? Un infern!

Nemo Express a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 28 milioane de euro, iar 10% din aceasta suma va fi reinvestita in infrastructura. Ca orice companie din Romania, Nemo Express resimte in plin politicile economice adoptate de diversele.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolica din Romania reafirma ca la temelia familiei se afla casatoria dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reafirma, prin vocea episcopilor sai, dupa desfasurarea referendumului din 6-7 octombrie, ca la temelia familiei se afla casatoria liber.

ALERTA! Locuintele din Romania s-au scumpit. Ce pozitie ocupam in UE...

In trimestrul doi din acest an, preturile la locuintele din Romania au urcat cu 3,1%, comparativ cu precedentele trei luni. Aceasta este a treia mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale.

Batranul s-a apropiat de un caine al strazii, iar toata lumea se astepta la ce e mai rau. Este de-a dreptul uluitor ce a urmat (VIDEO)

Mergea pe strada cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil. Un batran s-a apropiat de un caine al strazii si, cand toata lumea se gandea la ce e mai rau, ce a urmat i-a lasat pe toti masca. Si asta.

A dat referendumul pe PARASTAS! Un consilier local PSD a plecat din sectia de votare la iNMORMANTARE! Cucu a stat si pomana

Dascalul de la Parohia din comuna vasluiana Puiesti, Gheorghe Cucu, in acelasi timp si reprezentant al PSD in comisia de votare de la Scoala din satul Lalesti a cerut invoire sa plece din sectia de votare.

A dat referendumul pe PARASTAS! Un consilier local PSD a plecat din sectia de votare la iNMORMANTARE! Cucu a stat si la pomana

Dascalul de la Parohia din comuna vasluiana Puiesti, Gheorghe Cucu, in acelasi timp si reprezentant al PSD in comisia de votare de la Scoala din satul Lalesti a cerut invoire sa plece din sectia de votare.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania nu vor mai putea circula. PANICA printre soferi!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )