Libnet.ro
UNICEF

22:15

SOC printre PENSIONARII romani: Ei sunt cei care vor primi MAI MULTI BANI la pensie de la 1 ianuarie! LISTA COMPLETA

B1 B1,
SOC printre PENSIONARII romani: Ei sunt cei care vor primi MAI MULTI BANI la pensie de la 1 ianuarie! LISTA COMPLETA

Vesti socante pentru pensionari: potrivit unui proiect legislativ aprobat de Comisia de munca din Senat, mii de romani ar putea sa beneficieze de pensii speciale in perioada urmatoare. Este vorba despre primari,. continuă pe B1

Un barbat cu arsuri pe 40% din corp este internat la Floreasca, iar familia cere transferul n strainatate. Pintea: Medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ngrijit n Romnia, nu ministrul

Un barbat din Constanta, cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, este internat la Spitalul Floreasca, iar familia a cerut transferul in strainatate, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat, insa, ca barbatul beneficiaza de cele mai bune ingrijiri medicale, iar medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ingrijit in Romania, nu ministrul.

Anunt SOC pentru pensionarii romani: NU se mai dau bani cash din 2019! Verifica daca esti si tu pe LISTA...

Schimbare majora privind plata pensiilor: de anul viitor, pensionarii romani isi vor primi pensia pe card! Cel putin asa a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care sustine ca o asemenea masura.

Matteo Salvini anunta PEDEPSE DRACONICE pentru fotbalistii care agreseaza arbitri: incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati SCUMP

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, vrea sanctiuni mult mai aspre pentru jucatorii care agreseaza arbitri. incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati scump, a spus Salvini, dupa.

Matteo Salvini anunta PEDEPSE DRACONICE pentru fotbalistii care agreseaza arbitri: incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati SCUMP (VIDEO)

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, vrea sanctiuni mult mai aspre pentru jucatorii care agreseaza arbitri. incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati scump, a spus Salvini, dupa.

Un barbat cu arsuri pe 40% din corp, internat la Floreasca, NU primit acordul de transfer in strainatate. Pintea: Medicii sunt cei care decid, nu ministrul

La un pas de o noua tragedie. Un constantean cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, internat la spitalul Floreasca din Bucuresti, nu a primit unda verde pentru un transfer in strainatate, desi familia s-a.

Vesti bune pe plan sentimental pentru trei zodii. Vezi daca te numeri printre cei care se vor indragosti de Craciun

Exista trei zodii care au sanse foarte mari sa se indragosteasca in perioada care vine, poate chiar in ziua de Craciun. Leu. Fiti cu ochii in patru fiindca sezonul acesta este al vostru. Veti.

Dancila critica raportul MCV, dar spune ca ramnerea Romniei n UE este singura cale: i rog pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate

In prima sedinta de guvern dupa raportul extrem de critic al Comisiei Europene, premierul Viorica Dancila a spus ca este dezamagita si ca acesta aduce atingere suveranitatii nationale, opinia expertilor romani fiind ignorata. Pe de alta parte, Dancila a spus ca Romania ramane un membru stabil al Uniunii Europene si i-a rugat pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate.

Top 5 tendinte care vor marca industria de HR in 2019

Anul 2019 vine cu o multime de provocari pentru specialistii in resurse umane. Digitalizarea procedurilor de HR, programul de munca flexibil, recrutarea mai eficienta in productie sunt doar cateva tendinte care vor marca industria de HR anul viitor.

Guvernul a aprobat cadrul general pentru nfiintarea de fonduri suverane/ Urmeaza sa fie stabilite companiile care vor face parte dintr-un fond suveran de investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de joi, dupa negocieri aprinse intre PSD si ALDE, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind cadrul general de infiintare a fondurilor suverane. Acesta este un prim pas pentru infiintarea unui fond suveran de investitii si dezvoltare. Pasul urmator si cel mai dificil este aprobarea unui proiect de Hotarare de Guvern care sa prevada infiintarea fodului si companiile care vor face parte din el. in privinta hotararii de guvern, vor fi alte negocieri intre cele doua partide aflate la guvernare, aceasta in conditiile in care acum ALDE, prin Ministerul Energiei, controleaza mare parte din managementul societatilor energetice de stat. ALDE nu vrea sa piarda acest control. Pe de alta parte, si PSD, prin Ministerul Finantelor vrea sa ajunga la butoanele acestor companii.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii care vor sa ia credite: Decizia BNR de limitare a gradului de indatorare a intrat in vigoare

Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei BNR) din 31 octombrie 2018, prin care se limiteaza gradul de indatorare al romanilor care vor lua credite, a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Regulamentul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )