Libnet.ro
UNICEF

00:07

SOC la PRO TV! Cabral a pierdut LUPTA! Verdictul MEDICILOR!

B1 B1,
SOC la PRO TV! Cabral a pierdut LUPTA! Verdictul MEDICILOR!

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a mers sa isi faca un control la ochi. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ARTISTELE DE MUZICA POPULARA CARE ARATA DEMENTIAL! GALERIE FOTO INCENDIARA) Vedeta a dezvaluit pe. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Celebra PREZENTATOARE a fost DATA AFARA, in secret! ASTA DA BOMBA!

Alexandra Stoian, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri de la Pro TV ar fi fost concediata, in urma cu aproximativ patru ani.

Telekom, scrisoare deschisa in care critica dur gestul facut de Pro TV: O manevra incalificabila de influentare a negocierilor

Telekom a transmis o scrisoare deschisa in care acuza postul Pro TV ca a denigrat si a calomniat compania printr-o tactica brutala, referindu-se la faptul ca postul a rulat agresiv un anunt potrivit caruia ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen incepand cu data de 1 martie.

SOC la PRO TV! Este vorba despre boala CUMPLITA a lui Cabral. Informatia a fost CONFIRMATA

Cabral Ibacka a trecut prin momente cumplite, in urma cu doar cateva saptamani. indragitul prezentator de la PRO TV este cel care a facut anuntul pe blogul sau, dar si pe instahram. El a povestit ca s-a.

Vlad, debut in forta: cati romani au urmarit premiera serialului de la Pro TV

Lansarea primului serial thriller romanesc Vlad a clasat Pro TV pe primul loc pe toate nivelurile de public, generand audiente mai mari cu peste jumatate de million decat concurenta.

Totul despre Vlad, primul serial thriller romanesc, care incepe azi la Pro TV

Primul serial thriller romanesc, Vlad, are premiera in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cand puteti afla care este povestea si cine sunt personajele-cheie.

Explicatiile Pro TV in conflictul cu Telekom privind iesirea din retea: Anuntul nu a fost o surpriza

Dupa ce reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV si-a anuntat telespectatorii ca s-ar putea sa iasa din retelele Telekom si NextGen, postul de televiziune explica situatia.

Telekom reactioneaza dupa anuntul facut de Pro TV ca ar putea iesi din retea. Care este motivul neintelegerilor

Reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV a anuntat ca de la 1 martie s-ar putea sa iasa din retea si au dezvaluit care este motivul neintelegerilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )