Libnet.ro
UNICEF

09:30

SOC la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti! DA, e adevarat ...

B1 B1,
SOC la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti! DA, e adevarat ...

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. continuă pe B1

S-a schimbat grila la Pro TV! Ce va rula vineri seara in locul emisiunii Vocea Romaniei

Dragos Moldovan a devenit marele castigator din editia din 2019 de la Vocea Romaniei. Tanarul de 21 de ani a impresionat o tara intreaga pe timpul finalei, ce a fost difuzata la sfarsitul lunii decembrie si a reusit sa marcheze astfel o noua victorie pentru echipa lui Tudor Chirila. Toti cei patru antrenori au avut .

Profu s-a intors la catedra: Pro TV a inceput filmarile pentru sezonul 2

Pro TV a anuntat ca saptamana aceasta au inceput filmarile pentru un nou sezon din serialul Profu, cu Aida Economu si Andi Vasluianu in rolurile principale.

Ce se intampla cu emisiunea Gospodar fara pereche de la PRO TV. Geanina Ilies a anuntat chiar acum

Geanina Ilies a anuntat ca emisiunea Gospodar fara pereche va reveni in curand pe micile ecrane, la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a facut anuntul mult asteptat de fani pe contul personal de Instagram. Potrivit unor surse, ea va primi 25. 000 de euro pentru a prezenta noul sezon. Emisiunea Gospodar fara pereche revine in .

PRO TV a luat acum decizia. Ce se intampla cu sezonul 2 al serialului Profu

Pro TV a facut un anunt foarte important pentru fanii serialului Profu. Ce se intampla cu sezonul urmator al proiectului iubit de tineri? Ce se intampla cu sezonul 2 al serialului Profu? Profu se intoarce la catedra si in sezonul 2 al unuia dintre cele mai iubite seriale ale tinerilor. Actorii pricipali isi continua povestea, .

Tudor Chirila, atac dur la PNL. incepe sa mi se confirme banuiala! Vedeta PRO TV e foc si para

Tudor Chirila a lansat un atac dur la adresa PNL, dupa ce liberalii au decis, in sedinta Biroului Executiv, sa primeasca in formatiunea politica parlamentarii plecati din Pro Romania si filialele ai caror lideri au demisionat din partidul lui Victor Ponta. Probabil ca asta este viziunea despre o Romanie normala a lui Ludovic Orban, a .

Cand incepe sezonul 3 al serialului Vlad de la PRO TV. Mai repede decat va asteptati!

Serialul Vlad revine cu un nou sezon, pe PRO TV! Sezonul 3 al povestii de razbunare din partea protagonistului interpretat de actorul Adrian Nartea se intoarce cu noi episoade. Telespectatorii vor putea urmari momentele tensionate ale show-ului, care nu au lipsit in mod clar nici in anul 2019. Serialul extrem de indragit de catre public .

Legatura Irinei Rimes cu George Burcea. Sotul Andreei Balan, filmat in ipostaze intime cu vedeta PRO TV

Imaginile vorbesc de la sine, sotul Andreei Balan fiind surprins in ipostaze intime cu jurata de la Vocea Romaniei. Irina Rimes si George Burcea se cunosc de ceva timp, intre ei existand o legatura mai veche, despre care nu multi cunosc detalii. Cei doi au aparut in respectivele scene pe cand actorul nu era inca .

El este iubitul Irinei Rimes? Cum arata barbatul misterios cu care s-a fotografiat vedeta PRO TV

Irina Rimes a trecut prin clipe infioratoare, de curand, fiind operata de urgenta, dupa ce i s-a facut rau, in timpul unui concert. Jurata de la Vocea Romaniei s-a vazut pusa intr-o situatie de viata si de moarte, chiar in noaptea dintre ani si a avut parte de toata atentia medicilor. Vedeta a tras o .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )