Libnet.ro
UNICEF

22:00

SOC la PRO TV! Tocmai SI-A ANUNTAT DEMISIA! Este STIREA BOMBA A ZILEI! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

B1 B1,
SOC la PRO TV! Tocmai SI-A ANUNTAT DEMISIA! Este STIREA BOMBA A ZILEI! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

Bomba neasteptata la Pro TV. Anamaria Prodan a anuntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca isi da demisia si ca nu mai poate prezenta emisiunea Gospodar fara pereche. Se pare ca. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! De cand prezinta rubrica Horoscop, nu si-a schimbat deloc look-ul! Neti Sandu se mentine in forma extrem de bine, desi anii au.

Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Anamaria Prodan si-a dat demisia de la PRO TV, iar gestul sau e unul care i-a lasat pe fanii emisiunii Gospodar fara pereche cu un gust amar. in spatele deciziei s-a afla, de fapt, o promisiune pe care impresara si-a facut-o. Sotia lui Reghe a anuntat in direct faptul ca se retrage, cel putin temporar, .

Surpriza de proportii: Mihaela Radulescu vine la MasterChef! Pro Tv tocmai a facut anuntul

Mihaela Radulescu a revenit in Romania pentru emisiunea MasterChef. Astfel ca, in editia de marti, 8 octombrie, concurentii au parte de o surpriza de proportii, noteaza Libertatea.

BOMBA la PRO TV! NETI SANDU trasa de par pe strada! A ramas fara PERUCA! IMAGINI DE GROAZA (GALERIE FOTO)

Are sau nu areNeti Sanduperuca? Multi s-au intrebat daca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,.

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 7 octombrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a inspirat si serialul .

Oana Andoni, mama pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a nascut o fetita perfect sanatoasa

Oana Andoni a devenit mamica pentru a doua oara! Frumoasa prezentatoare de la PRO TV si-a tinut sarcina secreta si a nascut de curand o fetita perfect sanatoasa. Vedeta a dezvaluit ca este iarasi gravida abia cand era in luna a saptea de sarcina. Oana Andoni, mama pentru a doua oara Prezentatoarea de stiri a .

Cati bani primeste Smiley pentru un concert. Emisiunile de la PRO TV i-au ridicat mult pretul

Smiley, unul dintre cei mai longevivi cantareti de la noi, este destul de scump la vorba si la port. Acesta este pe lista scurta a artistilor cei mai bine platiti pentru un concert. Cat castiga juratul de la Vocea Romaniei pentru cateva piese? Cati bani primeste Smiley pentru un concet? Smiley are aparitiile la TV .

SURPRIZA MOMENTULUI in televiziune! Vedeta PRO TV a nascut! Asta da BOMBA MONDENA

Surpriza totala in televiziune! Oana Andoni, vedeta a postului Pro TV, a devenit, marti, mama pentru a doua oara.

Oana Andoni a devenit mama pentru a doua oara: primele declaratii ale prezentatoarei Stirilor Pro TV

Prezentatoarea Stirilor Pro TV din weekend Oana Andoni, in varsta de 41 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )