Libnet.ro
UNICEF

07:00

SOC in Romania! Au fost gasiti MORTI! Din pacate, NU au putut fi SALVATI! E o adevarata TRAGEDIE!

B1 B1,
SOC in Romania! Au fost gasiti MORTI! Din pacate, NU au putut fi SALVATI! E o adevarata TRAGEDIE!

Doua persoane din Bacau, sot si sotie, au murit dupa ce au intrat in beciul cu vin si s-au intoxicat cu dioxid de carbon. continuă pe B1

Descoperire macabra. Doi barbati din Bacau au fost gasiti morti in beciul casei

Doi barbati au fost gasiti decedati, duminica seara, intr-un beci din localitatea Comanesti, de catre pompierii ISU Bacau chemati la fata locului de familia victimelor. Purtatorul de cuvant al ISU.

CUTREMURATOR! Dana Rogoz a rupt tacerea despre BOALA CUMPLITA care o macina! Din pacate, medicii nu mai pot face nimic pentru ea...

Desi este o femeie cu o cariera impresionanta, Dana Rogoz a dezvaluit ca se lupta cu o boala groaznica! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE .

Doi parinti din Constanta gasiti morti langa copilul lor rapus de cancer! in urma lor a ramas doar un bilet cutremurator de adio

Nicusor si Vanghelita Arava din Constanta s-au sinucis, dupa ce fiul lor, Cristian, a murit. Micutul fusese diagnosticat cu sapte ani in urma cu chist adanc in creier si serioasa.

DOLIU in Bacau! Au fost gasiti morti in beciul cu vin...

Doua persoane din Bacau, sot si sotie, au murit dupa ce au intrat in beciul cu vin si s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing.

DOLIU CUMPLIT! Din pacate, MARELE TENISMEN A MURIT subit!

Alexander Volkov, un celebrultenismen rus, s-a stins din viata, sambata.

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania. Vacanta de Paste din 2020 va fi mai lunga. Cat va tine

Elevii din Romania au un motiv in plus sa asteapte Pastele. Micutii au parte de ceva momente in plus de relaxare in cadrul vacantei de Paste din 2020. Iata ce arata anuntul oficial! Cat va tine anul acesta bucuria elevilor? Vesti bune pentru elevi! Vacanta de Paste din 2020 este mai lunga Vacanta de Paste .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )