Libnet.ro
UNICEF

14:45

SOC in Romania! Ultimele imagini cu MARELE ACTOR, Florin Piersic

B1 B1,
SOC in Romania! Ultimele imagini cu MARELE ACTOR, Florin Piersic

Florin Piersic, steaua teatrului romanesc, a ajuns la varsta de 83 de ani, acesta avand nevoie de ajutorul celor dragi pentru a se deplasa. Batranetea nu iarta pe nimeni, nici macar pe sacrul. continuă pe B1

Florin Piersic, DISTRUS de DURERE! Sora marelui actor, gasita MOARTA dupa 4 zile

Indragitul actor Florin Piersic a povestit printre lacrimi despre disparitia dureroasa a uneia dintre cele mai dragi fiinte din viata sa. in urma cu mai multi ani, una dintre surorile lui a avut parte de un.

ROMANIA PLANGE: Florin Piersic Jr., mesaj despre MOARTEA tatalui sau

Florin Piersic a povestit o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata, sa nu indraznesti sa ma l.

Florin Piersic Jr, mesaj tulburator pentru tatal sau: Sa nu indraznesti sa ma lasi orfan!

Florin Piersic se afla zilele acestea la Iasi, unde Zilele Filmului Romanesc, editia 2019, ii sunt dedicate. El a povestit acolo un o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau. Piersic a.

Florin Piersic, RAPUS! A apus steaua teatrului romanesc

Florin Piersic, steaua teatrului romanesc, a ajuns la varsta de 83 de ani, acesta avand nevoie de ajutorul celor dragi pentru a se deplasa. Batranetea nu iarta pe nimeni, nici macar pe sacrul.

Ultimele imagini cu actrita Edith Gonzalez in viata. Cum ajunsese sa arate din cauza bolii

Una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele s-a stins din viata in cursul zilei de joi, 13 iunie. Ultimele imagini cu aceasta i-au ingrijorat pe fani. Ultimele imagini cu Edith Gonzalez in viata Edith Gonzales a murit ieri, 13 iunie, la varsta de 54 de ani. Anuntul dureros a fost facut de catre Joaquin .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )