Libnet.ro
UNICEF

00:07

SOC in showbiz! Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN! S-a intamplat dupa a treia OPERATIE

B1 B1,
SOC in showbiz! Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN! S-a intamplat dupa a treia OPERATIE

Drama continua pentru Andreea Balan! Vedeta trece prin momente cumplite dupa nastere. Conform apropoiatilor,artista nu-si poate alapta fetita abia nascuta. continuă pe B1

SOC MONDEN: Mihaela Radulescu a facut MARELE ANUNT! Da, e vorba despre CASATORIE si... Elan Schwartzenberg!

Una dintre cele mai mediatizate si invidiate vedete din Romania, Mihaela Radulescu tine mereu prima pagina a tabloidelor cu cate o informatie soc din viata privata. De aceasta data, a explodat o noua.

Ce TRAGEDIE! Este vorba despre Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones! Sunt devastat ca trebuie sa va anunt ca...

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, este grav bolnav si a fost informat de medici ca nu poate pleca in turneul pe care il planificase in SUA si Canada, potrivit Stiripesurse. imi pare rau.

Cea mai fericita tara din lume in 2019

A fost desemnat cel mai fericit loc de pe planeta in 2019. Nu este vorba despre Disney World, ci despre. Finlanda! Iata cum este posibil si intreg top 10 al celor mai fericite tari din lume! .

Politistii din Romania vor fi dotati cu camere video montate direct pe uniforma

Politistii din Romania vor fi dotati cu camere video montate direct pe uniforma. 1200 de dispozitive vor intra in posesia politistilor in urmatorii doi ani. Este vorba despre un proiect prin care se.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2293 seconds )