Libnet.ro
UNICEF

10:15

SOC TOTAL in lumea muzicii! Carmen de la Salciua a fost VIOLATA, BATUTA CU BESTIALITATE si LEGATA de un copac in PADURE! Detalii TERIFIANTE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC TOTAL in lumea muzicii! Carmen de la Salciua a fost VIOLATA, BATUTA CU BESTIALITATE si LEGATA de un copac in PADURE! Detalii TERIFIANTE (GALERIE FOTO)

Carmen de la Salciua este, fara indoiala, una din cele mai apreciate artiste din Romania, dar si una din cele mai sexy aparitii din showbizul autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Cantareata a filmat,. continuă pe B1

Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti

Tiriac Jr. si jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, noul cuplu din lumea mondena? Dupa divortul de Ileana Lazariuc, veste surprinzatoare pentru toti admiratorii cuplului, a aparut un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti. Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a .

Doliu in lumea muzicii. O cantareata de 25 de ani s-a stins din viata

O cantareata foarte populara in randul coreenilor a murit la varsta de doar 25 de ani. Sulli a fost gasita fara suflare in propria casa din Sujeong-gu. Managerul ei a descoperit teribilul incident,.

SOC TOTAL: A fost OMORAT in inchisoare! Anuntul BOMBA facut de autoritati in urma cu putin timp

Unul dintre cei mai teribili criminali ai momentului a fost ucis chiar in inchisoare unde isi executa pedeapsa. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Un pedofil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )