Libnet.ro
UNICEF

10:15

SOC TOTAL la Pro TV! Este FARA PRECEDENT! Mihai Petre a facut ANUNTUL

B1 B1,
SOC TOTAL la Pro TV! Este FARA PRECEDENT! Mihai Petre a facut ANUNTUL

Mihai si Elwira Petre sarbatoresc 11 ani de casnicie! Cei doi s-au casatorit in 2008 si au impreuna doua fetite, Catinca 6 ani) si Ariana Ilinca aproape un an). continuă pe B1

Cum arata Mona Segall, omul de aur pe care Antena 1 l-a furat de la PRO TV! Este adorata de vedetele din Romania

Mona Segall este cea care a creat show-uri de exceptie pentr PRO TV pret de multi ani. Acum, aceasta a ajuns la trustul Antena 1, unde sigur va urma sa faca senzatie. Cum arata aceasta? Mona Segall, producatoarea de succes furata de Antena 1 de la PRO TV Mona Segall a produs unele din cele [] .

DRAMA la PRO TV! BOALA CUMPLITA cu care se CONFRUNTA Cabral! Informatia a fost CONFIRMATA

Cabral Ibacka a trecut prin momente cumplite, in urma cu ceva timp. indragitul prezentator de la PRO TV s-a confruntat cu dureri din cauza herniei.

Designerul Adela Parvu a devenit celebra la PRO TV! Iata cat costa daca vrei sa-ti amenajeze casa

Designerul Adela Parvu iti explica de ce ar trebui sa apelezi la un astfel de specialist atunci cand vrei sa-ti faci sau sa amenajezi o casa. Afla cat te costa daca vrei sa-ti transforme locuinta odioasa intr-una de lux. O buna parte dintre romani prefera sa-si amenajeze singuri locuinta, fie pentru ca nu recunosc meritul [] .

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Actorul Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant pentru parintii lui, cu ocazia aniversarii a 37 de ani de cand s-au casatorit. El a recunoscut, de asemenea, ca a fost un.

Bomba in showbiz! Smiley a fost PARASIT OFICIAL! Declaratii fara precedent: Un moment neasteptat...

Smiley a sustinut un concert in Capitala, dar a fost surprins de faptul ca doar cativa fani au venit la concert! BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A iNTAMPLAT iN URMA CU CATEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA.

SOC TOTAL: Judecatoria Vaslui se muta la piscina! Vom avea asupra noastra roba si slipul

Veste-soc pentru magistratii si avocatii vasluieni: cladirea Judecatoriei Vaslui intra in renovare, iar intreaga activitate se muta intr-un loc neasteptat: la mall! Oficialii de la Ministerul Justitiei au.

Cine castiga mai multi bani, Catalin Maruta la PRO TV sau Dan Capatos la Antena 1? Iata ce salarii au

Catalin Maruta si Dan Capatos sunt doi dintre cei mai longevivi oameni de pe micile ecrane. Fanii acestora se intreaba care este cel mai bine platit? Care din trusturile Antena 1 si Antena 1 ofera cel mai bun salariu? Catalin Maruta, salariu mai mare decat Dan Capatos Unele surse au dezvaluit ca salariul lui Dan [] .

Cabral, anunt dupa 8 ani de relatie cu Andreea Ibacka. Ce mesaj a transmis vedeta PRO TV

Cabral i-a facut sotiei sale un fel de declaratie de dragoste atipica, cu ocazia celebrarii a opt ani de casnicie. Prezentatorul i-a transmis un mesaj interesant, din care aflam ca viata lor de cuplu nu este deloc perfecta, asa cum ar crede multi. Cabral a scris pe blogul sau cateva randuri despre relatia pe care [] .

Adrian Sarbu, parintele PRO TV, isi deschide o noua televiziune. Marius Tuca i se alatura, CNA a emis licenta

Adrian Sarbu, fostul patron de la PRO TV, isi deschide o noua televiziune, iar Marius Tuca i se alatura. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aprobat deja licenta pentru Smart TV, care va avea si o varianta Smart TV HD. La noul post de telviziune va putea fi urmarit si jurnalistul Ion Cristoiu. Adrian Sarbu [] .

Vestea tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, da, este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU

Mihai Constantinescu se afla in continuare in spital. Surse medicale au declarat ca starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este la fel, stationara,nefiind inregistrata nicio evolutie in acest.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )