Libnet.ro
UNICEF

06:15

Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Escaa devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Cu toate acestea, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio si print, iar, de curand a vorbit despre posibilitatea de . continuă pe B1

SOCANT! Andreea Esca face anuntul trist: Daca E PE MOARTE nu mai stam cu el?!

Celebra prezentatoare a Stirilor Pro TV Andreea Esca nu se limiteaza la cariera din televiziune. TRAGEDIE iN MUZICA! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT FOTO) Vedeta a vorbit recent.

Acesta e divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca i-a luat un interviu autoarei Esther Perel, specialista in probleme conjugalee, care a scris cartea Inteligenta erotica. Cartea a avut un succes rasunator in intreaga lume, inclusiv in.

DIVORTUL!? Andreea Esca a scos la iveala AMANUNTE INCEDIARE! Este SFARSITUL

Andreea Esca i-a luat un interviu autoarei Esther Perel, specialista in probleme conjugale, care a scris cartea Inteligenta erotica, relateaza Stirescu.

Andreea Esca, in costum de baie. Imagini cu stirista de la PRO TV, asa cum rar o vezi

Andreea Esca, surprinsa de fotoreporterii Click! la plaja! Una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania arata impecabil. Aceasta are un corp care le-ar putea face invidioase si pe unele domnisoare. Andreea Esca, in costum de baie. Cum a fost surprinsa? Una dintre cele mai cunoscute figuri ale PRO TV are o relatie deschisa cu .

Dovada ca Andreea Esca nu are rival in televiziune. Ce s-a intamplat in luna iunie

Andreea Esca nu are rival in televiziune! Asta reiese dupa ce au fost publicate audientele din luna iunie. in ceea ce priveste jurnalele de stiri difuzate de posturile de televiziune, Stirile Pro TV conduc detasat in top. Cu toate acestea, audientele au fost mai scazute fata de luna mai. Andreea Esca nu are rival in .

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Desi rivale pe micul ecran, Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt bune prietene in afara vietii profesionale. Ambele stiriste si-au trimis fetele la studii in Londra, in acelasi timp. Si, recent,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )